Πίτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δασολόφου

Πίτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δασολόφου

Την Πρωτοχρονιάτική του Βασιλόπιτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δασολόφου στην κατάμεστη αίθουσά του που εδρεύει στο πρώην Δημοτικό Σχολείο της Κοινότητας.

Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία με πάνω από 80 μέλη και φίλους του Συλλόγου να έχουν τιμήσει δια της παρουσίας τους το νεοσύστατο Σύλλογο.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ευρυπίδης Τριανταφύλλου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό όπου ευχαρίστησε τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου όσο και όλα τα μέλη και φίλους που έχουν στηρίξει και συμβάλλει στις δράσεις και εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί.

Ανέφερε επίσης, την δημιουργία τμήματος γυμναστικής για γυναίκες όπου έχει διαμορφωθεί κατάλληλη αίθουσα εντός του κτηρίου του Συλλόγου, και άλλες δράσεις - εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν πολύ σύντομα.

Τέλος, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα.

Σύντομο χαιρετισμό επίσης εξέφρασαν, ο νυν Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Χρήστος Βασιλόπουλος και με τη σειρά τους όλοι οι πρώην Πρόεδροι της Κοινότητας όπου και σύσσωμοι ευχαρίστησαν την Διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου για την ουσιαστική ανάδειξη της Κοινότητας μέσω δράσων και εκδηλώσεων τους.

Το φλουρί της Βασιλόπιτας βρέθηκε από την μαθήτρια Ελένη Αποστολίδη που αντιστοιχούσε σε ένα πλήρη καρδιολογικό έλεγχο που προσέφερε η γνωστή καρδιολόγος κ. Φωτεινή Τριανταφύλλου. xx
Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ