"Διαλύεται" η Βλαχόστρατα

"Διαλύεται" η Βλαχόστρατα

Επί τέσσερα και πλέον χρόνια περίμεναν οι κάτοικοι την κατασκευή του πολυπόθητου δρόμου της Βλαχόστρατας και μέσα σε μόλις 4 μήνες μετά την ολοκλήρωση του έργου, την βλέπουν να... διαλύεται!

Συγκεκριμένα, κάτοικοι του Δασολόφου και γενικότερα κάτοικοι κοινοτήτων της ανατολικής επαρχίας μας, έντρομοι είδαν να διαλύεται ο φρεσκοκατασκευασμένος και πολυπόθητος δρόμος της Βλαχόστρατας.

Πρόκειται για ένα έργο που βρήκε διάφορα κωλύματα στην ολοκλήρωση του όπως αρχαία ευρύματα, διάλυση νέας γέφυρας και κατασκευή νέας και μεγαλύτερης, αντικατάσταση μεγαλύτερης υδρορροής (κιούγκια) και άλλα πολλά που εντέλλει έφθασαν τον προϋπολογισμό στα ύψη.

Σήμερα όμως, που παρατηρούν να διαλύεται η άσφαλτος δείχνουν την οργή και αγανάκτησή τους για την συνολική κατάσταση.

Όλοι διερωτώνται εάν έχει πραγματοποιηθεί και επίσημα η παραλαβή παράδοσης του έργου ζητώντας μάλιστα και ποιοι το έχουν υπογράψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ειδικών, η διάλυση του δρόμου δεν θα υπάρξει μόνο σε τμήματα πλησίον της Κοινότητας του Δασολόφου αλλά και σε άλλα σημεία.

Είναι κρίμα, εάν όχι ντροπή, να ολοκληρώνεται ένα πολυπόθητο έργο και μέσα σε λίγους μήνες να παρατηρείται η προχειρότητα ή και η έλλειψη υλικών... XX
Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ