Με μαθηματική ακρίβεια (σχόλιο)

Με μαθηματική ακρίβεια (σχόλιο)

Δυστυχώς, οι αρχικές μας προβλέψεις πριν από 4 χρόνια και πλέον για την πιθανή σημερινή δεινή κατάσταση του Δήμου μας έδειξαν να είναι εύστοχες.

Ευθύς εξ’ αρχής εκφράσαμε μέσα απ’ αυτές τις σελίδες τον φόβο μας ότι λόγω απειρίας και άλλα, ενδέχεται ο Δήμος Φαρσάλων να μπει σε δυσάρεστες περιπέτειες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη και ευημερία του τόπου.

Έχοντας διανύσει ήδη τα 3.5 χρόνια, οι όποιες ελπίδες για ανάκαμψη παραμένουν φροΰδες καθώς τα μεγαλύτερα προβλήματα του τόπου παραμένουν άλυτα.

Σήμερα βλέπουμε μία “αδύναμη” συμπολίτευση με μόλις 8 συμβούλους από τους 27 και που απεγνωσμένα προσπαθεί να πείσει ότι όλα βαίνουν καλά, ότι πολύ σύντομα θα υλοποιηθούν φράγματα, δρόμος Φάρσαλα - Λάρισα και με την δική τους παρέμβαση, θα διορθωθούν τα “κακώς κείμενα” του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων.

Μέχρι και σήμερα δυστυχώς δεν έχουν λυθεί τα μικρά καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες των Φαρσάλων ενώ αντιθέτως έχουν δημιουργηθεί ακόμη περισσότερα προβλήματα εφόσον διχάζονται Προέδροι Κοινοτήτων, Σύλλογοι, Σωματεία και άλλοι από αιρετούς!

Στην ερώτηση ενός τοπικού αιρετού για το εάν δεν έχουν κάνει τίποτα καλά, αφήνουμε την απάντηση να εκφράσουν οι πολίτες της επαρχίας μας... xx
Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ