Άλλη μία απευθείας ανάθεση του Δημάρχου σε... “ξένο”!

Άλλη μία απευθείας ανάθεση του Δημάρχου σε... “ξένο”!

Θύελλα αντιδράσεων και οργή προκαλεί και πάλι η επαναλαμβανόμενη ενέργεια του Δημάρχου Φαρσάλων κ. Ιορδάνη Εσκίογλου με απόφασή του να παρακάμψει όλους τους πολιτικούς μηχανικούς που ασχολούνται με δημόσια έργα αλλά και εργολάβους της περιοχής, αναθέτοντας έργο σε Τρικαλινό ανάδοχο.

Η σύγχυση αυτή αφορά την απευθείας ανάθεση του Δημάρχου κ. Ιορδάνη Εσκίογλου για το έργο “Αποκατάσταση κτιρίων Κοινοτήτων Κατωχωρίου - Κρήνης - Αγ. Γεωργίου” με συνολικό προϋπολογισμό των 57.887,09€ χωρίς ΦΠΑ.

Φυσικά, η αποκατάσταση των τριών κτηρίων είναι κάτι που μας ικανοποιεί ιδιαίτερα όπως και κάθε έργο, αλλά θα έπρεπε ο Δήμος να εστιάσει με προτεραιότητα τα όποια έργα με βάση την ασφαλεία των κατοίκων.

Υπενθυμίζουμε την υπόσχεση και δέσμευση του Δημάρχου για την αποκατάσταση του τοιχίου στο Δημοτικό Σχολείο Δασολόφου όπου κινδυνεύουν άμεσα λόγω κατάρρευσης του μαθητές.

Σε καθημερινή βάση, δεκάδες μαθητές παίζουν στο προαύλειο χώρο του σχολείου καθώς δεν υπάρχει άλλος χώρος στην κοινότητα ενώ γονείς μαζί με μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου βρίσκονται “σε επιφυλακή” ευχόμενοι να μην συμβεί το “κακό”.

Με αφορμή όλα τα παραπάνω, οφείλει σύσσωμη η Δημοτική Αρχή να πάρει θέση σε θέματα που άπτονται την ασφάλεια των κατοίκων.

Παράλληλα, οι αρμόδιοι του Δήμου οφείλουν να εξετάζουν και να εκτελούν τα έργα με σειρά προτεραιότητας με κύριο γνώμονα την ασφαλεία όλων. xx

Πηγή: Εφημερίδα “Νέα Φάρσαλα”

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ