Άμεση επέμβαση για την αποκατάσταση της Βλαχόστρατας

Ακόμη δεν στέγνωσε το μελάνι από τη δημοσίευση της εφημερίδας "Νέα Φάρσαλα" για την άθλια διάλυση του νέου δρόμου της Βλαχόστρατας, το πρωί της προηγούμενης Δευτέρας (6 Μαρτίου) έκπληκτοι είδαν οι κάτοικοι του Δασολόφου συνεργείο με φορτηγά οχήματα να ξεκινούν την αποκατάσταση του.
Όπως είχαμε επισημάνει την προηγούμενη εβδομάδα είναι άκρως λυπηρό να ολοκληρώνονται πολυπόθητα έργα και μέσα σε λίγους μόλις μήνες να «διαλύονται».
Το γεγονός ότι οι πολίτες δεν λαμβάνουν πλέον γνώση για την παραλαβή παράδοση του κάθε έργου με μικρές τελετές όπως γινόταν παλιότερα, είναι κάτι που αφήνει αιχμές σε όλους.
Εάν και οι συγκεκριμένες τελετές συνεχίζουν να γίνονται σε άλλες περιοχές της χώρας από διάφορους φορείς, η μόνη τελετή που είδαμε τα τελευταία χρόνια ήταν αυτή της Περιφέρειας Θεσσαλίας με το "μυρμήγκι" στο κυκλικό κόμβο.
Μέχρι και σήμερα δεν έχει απαντηθεί το ερώτημα εάν το συγκεκριμένο έργο έχει παραληφθεί και παραδοθεί επίσημα, ενώ αυτό που μόνο γνωρίζουμε είναι ότι οι δαπάνες του "ξέφυγαν" από την αρχική σύμβαση.
Τέλος, ευελπιστούμε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος της Βλαχόστρατας δεν θα παρουσιάσει άλλες πρόωρες φθορές και αναμένεται πλέον, η πλήρη αποκατάσταση του.
Επίσης, ευχόμαστε τα όποια έργα ολοκληρώνονται στην επαρχία μας να γίνονται ως έργα υποδομής.
