Οικονομική Επιτροπή: Τα θέματα συζήτησης και ψήφισης

Οικονομική Επιτροπή: Τα θέματα συζήτησης και ψήφισης

Ομόφωνες υπήρξαν όλες οι αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου ενώ από την συνεδρίαση της Τρίτης απουσίαζαν τα μέλη της αντιπολίτευσης κ.κ. Άρης Καραχάλιος και Ευάγγελος Κατσιαούνης.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΘΕΜΑ 1o: Αποδοχή ποσού 38.920,53€ από το Υπουργείο Εσωτερικών για Κάλυψη δαπάνης μισθοδοσίας προσωπικού καθαριότητας με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ σε σχολικές μονάδες της Χώρας για το διδακτικό έτος 2022-2023.

ΘΕΜΑ 2o: Αποδοχή χορηγίας από την Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας για πολιτιστικές εκδηλώσεις.

ΘΕΜΑ 3o: Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης για τον εορτασμό της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

ΘΕΜΑ 4o: Έγκριση συνδιοργάνωσης και εξειδίκευση πίστωσης για την αθλητική εκδήλωση "2oς Μυρμιδόνων Άθλος".

ΘΕΜΑ 5o: Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο (2ης) αναμόρφωσης πρ/γισμου οικον. έτους 2023.

ΘΕΜΑ 6o: Τροποποίηση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) Δήμου οικον. έτους 2023 (μετά από την 1η αναμόρφωση προϋπολογισμού) και υποβολή του προς ψήφιση στο Δ.Σ..

ΘΕΜΑ 7o: Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου για υποθέσεις Δήμου.

ΘΕΜΑ 8o: Έγκριση η μη του 3ου πρακτικού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για "Προμήθεια υπολογιστών, tablet, εκτυπωτών και συστήματος προτεραιότητας των ΚΕΠ του Δήμου Φαρσάλων".

ΘΕΜΑ 9o: Έγκριση μελέτης με αριθμό 5/2023 του έργου "Διασύνδεση γεωτρήσεων Λαϊκής - Φασούλα με αυτοματισμούς και δίκτυο άρδευσης, Δυτικής πολεοδομικής ενότητας" και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης.

ΘΕΜΑ 10o: Έγκριση μελέτης με αριθμό 6/2023 του έργου "Συντήρηση αγροτικής οδοποιϊας" και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης.

ΘΕΜΑ 11o: Έγκριση μελέτης με αριθμό 7/2023 του έργου "Εργασίες διαμόρφωσης ΚΧ μεταξύ Ανωχωρίου και Περιφερειακής οδού" και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης.

ΘΕΜΑ 12o: Έγκριση μελέτης με αριθμό 16/2022 του έργου "Διασύνδεση μεγάλων κτηνοτροφικών μονάδων με το Περιφερειακό και Δημοτικό δίκτυο οδοποιίας Δήμου Φαρσάλων - Πεδινές Περιοχές", καθορισμός των όρων διακήρυξης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού. xx
Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ