Τέσσερα Πανελλήνια μετάλλια για τον Ανδρέα Κεχαγιά


Τέσσερα πανελλήνια μετάλλια, 2 χρυσά και 2 αργυρά σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις κατέκτησε ο αθλητής από τα Βασιλικά Φαρσάλων του κικ μπόξινγκ, Ανδρέας Κεχαγιάς.

Συγκεκριμένα στης 14 και 15 Απριλίου στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΕΟΤS (Ελληνική Οργάνωση Technikal Striking), οπού ο Κεχαγιάς έλαβε μέρος στα δύο δυσκολότερα αγωνίσματα πλήρης επαφής του Κικ Μπόξινγκ, το Κ1 και Low στο Α’ επίπεδο αθλητών (που είναι το ανώτερο και από εκεί βγαίνει και η εθνική ομάδα) στην κατηγορία έως 81 κιλά ανδρών, καταφέρνοντας να κάνει όλο νίκες στα προκριματικά ημιτελικά και τελικά κατακτώντας τα δύο χρυσά μετάλλια.

Με τις δύο αυτές πρωτιές ο Κεχαγιάς θα λάβει μέρος και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στα μέσα Μαΐου.

Στην δεύτερη διοργάνωση που έλαβε μέρος και μόλις μια εβδομάδα μετά χωρίς να προλάβει να κάνει αποκατάσταση από τους τραυματισμούς του, συμμετείχε στις 21-22/4 στα Άνω Λιόσια στο πανελλήνιο κύπελλο της ΠΟΚ (Πανελλήνια ομοσπονδία Κικ Μπόξινγκ), οπού και εκεί έλαβε μέρος στα ίδια αγωνίσματα (Κ1,Low) στο Α’ επίπεδο αθλητών και στην ίδια κατηγορία έως 81 κιλά ανδρών.

Ο Κεχαγιάς παίζοντας και τα δύο αγωνίσματα συγχρόνως κατάφερε να περάσει το Σάββατο τα προκριματικά και ημιτελικά και την Κυριακή έπαιξε τους δύο τελικούς αλλά έχασε και στους δύο, αφού η σωματική εξάντληση και τραυματισμοί τον ανάγκασαν να έχει μειωμένη απόδοση καταλαμβάνοντας τελικά δύο δεύτερες θέσεις και τα αργυρά μετάλλια.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το σπουδαίο γεγονός με τον Κεχαγιά είναι πως από το 2014 σε όποια διοργάνωση έλαβε μέρος, έχει καταφέρει να φύγει με ένα μετάλλιο στο στήθος, σημειωτέον ότι μέχρι και σήμερα έχει στο ενεργητικό του, τον εντυπωσιακό αριθμό των 113 απονομών!

Περήφανος χορηγός του Κεχαγιά είναι η εταιρεία φύλαξης T.S.P.G. Security του κ. Ανδρέα Βαϊσμένου.

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ