Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου με επιχειρήσεις για το παρεμπόριο


Συνάντηση είχε την προηγούμενη Πέμπτη η Διοίκηση του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων με τους επαγγελματίες των κλάδων (κομμωτήρια – κουρεία – αισθητικούς) της πόλης, μετά από πρόσκληση του συλλόγου με μοναδικό θέμα συζήτησης: «To παραεμπόριο και οι ενέργειες αντιμετώπισής του».

Στη συνάντηση η οποία γίνεται για 1η φορά με πρωτοβουλία του συλλόγου, συζητήθηκαν οι ενέργειες που πρέπει να ακολουθηθούν, για τη πάταξη του παραεμπορίου, με στόχο την προστασία των επαγγελματιών που έχουν στεγασμένες επιχειρήσεις, διατηρούν νόμιμα καταστήματα, πληρώνουν φόρους στο Ελληνικό κράτος, ασφαλιστικές εισφορές, λειτουργούν νόμιμα, και σύμφωνα με το ισχύον ωράριο.

Μετά από διεξοδική συζήτηση για τα προβλήματα που δημιουργούν τα παράνομα κουρεία-κομμωτήρια-αισθητικοί εντός κι εκτός οικίας, αποφασίστηκε ότι ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος θα προβεί σε περαιτέρω ενέργειες επίλυσης του μείζονος προβλήματος σε συνεργασία με τα αρμόδια όργανα.

Το επόμενο διάστημα η Διοίκηση του Συλλόγου θα προβεί σε συναντήσεις και με άλλους κλάδους επιχειρήσεων που πλήγονται από το παραεμπόριο.

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ