Εγκαίνια ΚΕΠ Υγείας του Δήμου και ημερίδα με θέμα τις μεταμοσχεύσεις


Ο Δήμος Φαρσάλων την Πέμπτη 17/05/2018 και ώρα 07:00 μμ σας προσκαλεί σε μια γιορτή με επίκεντρο την υγεία.

Αρχικά θα γίνουν τα Εγκαίνια του ΚΕΠ Υγείας που τελούν υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ, μέσα στο υπάρχον ΚΕΠ του Δήμου μας στις 07:00 μμ.

Στη συνέχεια, στον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου θα ακολουθήσουν ομιλίες και επιστημονικές εισηγήσεις με θεματικές ενότητες:
• Τον ρόλο των ΚΕΠ Υγείας
• Ημερίδα με θέμα “ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ”, θα ακολουθήσει και εθελοντική προσφορά Μυελού των Οστών

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ και της ΚΕΔΕ, κ. Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Την Επιστημονική Ενημέρωση για το ΚΕΠ Υγείας θα πραγματοποιήσει ο συντοπίτης μας Ακτινολόγος Ιατρός κ. Θεόδωρος Κοντονίκας.

Στην Ημερίδα για τη Μεταμόσχευση Οργάνων θα συμμετέχει ο Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, με ομιλητή τον Παιδίατρο-Αιματολόγο, Αναπληρωτή Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Στέλιο Γραφάκο και ο κορυφαίος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και αντιπρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, Νεφρολόγος κ. Ιωάννης Μπολέτης.

Επίσης, ο Δήμος Φαρσάλων με αυτό το σημαντικό γεγονός αποσκοπεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου σε ότι αφορά στην προαγωγή της υγείας καθώς και στη θεάρεστη πράξη που είναι η δωρεά οργάνων και του μυελού των οστών.

Τέλος, στην εκδήλωση θα εγκαινιαστεί η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “αντικατοπτρισμοί της ιστορίας στη γη των Φαρσάλων”.

Υπεύθυνη Δράσεων Υγείας: κ. Κυριακή Π. Παναγιωτοπούλου, Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ