Εκστρατεία του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου για την πρόληψη Καρκίνου του παχέος εντέρου


Ο Δήμος Φαρσάλων ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, μέλος του Δικτύου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σε συνεργασία με ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο, συνδιοργανώνει τη Διαδημοτική Δράση Πρόληψης του Καρκίνου του παχέος εντέρου.

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας συμμετέχει ενεργά και σε αυτήν την Εκστρατεία και βασιζόμενοι στα προληπτικά πρωτόκολλα του Π.Ο.Υ. προτρέπουμε όλους τους δημότες:
1. Να κάνουν τον ετήσιο έλεγχο Ανίχνευσης Αιμοσφαιρίνης Κοπράνων, αν είναι 50 έως 75 ετών, στο συνεργαζόμενο Διαγνωστικό Κέντρο με τιμή έως 3€.
2. Να εγγραφούν στο λογισμικό του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου μας για να ενημερώνονται εγκαίρως για την επανεξέταση τους και
3. Να λάβουν ηλεκτρονικά το ενημερωτικό υλικό κάνοντας «like» στην σελίδα του συνεργαζόμενου Διαγνωστικού Κέντρου στο facebook, ή μέσω e-mail.
4. Ένας μικρός αριθμός πολιτών (έως 10% του συνόλου των παραπεμπομένων) ανασφάλιστων και απόρων, που έχουν λάβει ειδικό παραπεμπτικό μέσω του Δήμου τους ότι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, θα εξυπηρετείται δωρεάν.

Το Διαγνωστικό Κέντρο του Δήμου μας, που συμμετέχει στην Εκστρατεία και το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε για να κάνετε την εξέταση είναι:
ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ ΙΚΕ, ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ, Πατρόκλου 9-11 Φάρσαλα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 24910 25339

Κυριακή Παναγιωτοπούλου, Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ., Υπεύθυνη Δράσεων Υγείας Δήμου Φαρσάλων.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας με το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Φαρσάλων: 24913 50601, 24910 28040.

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ