Χρυσός στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ο Φαρσαλινός Ανδρέας Κεχαγιάς


Το Χρυσό μετάλλιο κατάφερε να κατακτήσει ο Φαρσαλινός αθλητής Κεχαγιάς Ανδρέας στο βαλκανικό πρωτάθλημα technical striking Kick Boxing ανδρών-γυναικών της διεθνής οργάνωσης I.O.T.S. που διεξήχθη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Νόβο-Μέστο της Σλοβενίας.

O διεθνής αθλητής έλαβε μέρος στην κατηγορία έως 80 κιλά ανδρών στο μοναδικό αγώνισμα που διεξάγει η οργάνωση που είναι το Κ1.

Ο Κεχαγιάς πέρασε τα προημιτελικά χωρίς αγώνα, αφού οι διοργανωτές απέκλεισαν τον σκοπιανό αντίπαλό του, διότι στην αθλητική του περιβολή υπήρχε έντονα μόνο η αναγραφή η λέξη Macedonia, ενώ είχε γίνει μέλος στην οργάνωση με το καταστατικό να γράφει FYROM.

Στα ημιτελικά κατάφερε προς στο τέλος της αναμέτρησης να επικρατήσει στα σημεία επί του Βόσνιου αντιπάλου του και στην συνέχεια στον τελικό αναμετρήθηκε με τον Ρουμάνο αθλητή.

Ο αγώνας έληξε ισόπαλος και με απόφαση διαιτητών του δόθηκε η νίκη, διότι δημιούργησε περισσότερες επιθετικές ενέργειες στην διάρκεια του παιχνιδιού του. Για τον Κεχαγιά, αυτή ήταν η τέταρτη συμμετοχή σε βαλκανικούς αγώνες κατακτώντας συνολικά 3 μετάλλια.

Οι τρείς προηγηθείσες ήταν: Στην Προύσα της Τουρκίας, στην Θεσσαλονίκη και στο Πλαγκόεβγκραντ της Βουλγαρίας.

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ