Οι μαθητές του Δημοτικού Ευυδρίου-Λόφου αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά


Μουσική, τραγούδι, χορός και θεατρικά συνέθεσαν τη γιορτή των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Ευυδρίου-Λόφου, που απόλαυσαν γονείς, συγγενείς και εκπαιδευτικοί, ενώ ακολούθησαν και βραβεύσεις μαθητών που διακρίθηκαν κατά την διάρκεια της χρονιάς σε μαθητικούς διαγωνισμούς.

Ο διευθυντής του σχολείου καλωσόρισε όλους στη γιορτή του σχολείου και έδωσε τις καλύτερες ευχές του ειδικά στους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης που αποχαιρετούν το Δημοτικό Σχολείο και περνούν στο Γυμνάσιο, μαζί με ευχές για ένα καλό καλοκαίρι σε όλους.

Μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα η δασκάλα κ. Βασιλειάδου Αλεξάνδρα αποχαιρέτησε τους μαθητές της ΣΤ τάξης.

Παράλληλα στον εξωτερικό χώρο του σχολείου υπήρχε έκθεση ατομικών εργασιών των μαθητών με θέμα: “Μαθαίνω Αγγλικά, εκφράζομαι στα Αγγλικά”. Την επιμέλεια της έκθεσης είχε η εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας κ. Χάιδω Μπουγιατζή.

Στο τέλος ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προσέφερε αναμνηστικά δώρα στους μαθητές της ΣΤ’ τάξης και πλούσια εδέσματα σε γονείς και μαθητές.

Την εκδήλωση επιμελήθηκαν οι δάσκαλοι του σχολείου, η εκπ/κός Αγγλικής Γλώσσας και η εκπαιδευτικός Γαλλικής Γλώσσας κ. Αφροδίτη Καραγεωργίου, ενώ το σχεδιασμό και την οργάνωση είχε η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Δήμητρα Φάρρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία οι ιερείς π. Κων/νος και π. Τίτος από τα Δ. Δ. Ελληνικού και Πολυνερίου αντίστοιχα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Φαρσάλων κ. Κων/νος Γιαχνής, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Βάσω Δοδόλια και τα μέλη του Δ.Σ., καθώς και γονείς μαθητών.

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ