Τα πέρι... “φιλελεύθερης παράταξης” (σχόλιο)

Τα πέρι... “φιλελεύθερης παράταξης” (σχόλιο)

Κόβονται σιγά-σιγά οι “χαρές” της φιλελεύθερης παράταξης που είδε να κερδίζει τον δημαρχιακό θώκο με μεγάλο ποσοστό στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές σε σύγκριση με τα όσα συμβαίνουν στην κυβέρνηση.

Δηλαδή, ένα και πλέον χρόνο μετά, συνειδητοποιούμε όλοι ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνει να είναι υποσχόμενη παρά τις δύσκολες συγκυρίες από την ανάληψή της.

Μέχρι και σήμερα δεν αμφισβητούνται οι δύσκολες αλλά θετικές αποφάσεις που αφορούν το πρόβλημα με τη Τουρκία και τη συσπείρωση της συμμαχίας μας, το πρόβλημα με την πανδημία και την καθολική μείωση της εξάπλωσής της αλλά και την οικονομική ευχέρεια με επενδύσεις.

Πιστεύουμε όμως, ότι η φιλελεύθερη αυτή παράταξη ουδεμία σχέση έχει με την ηγετική παράταξη της τοπικής μας κοινωνίας, δηλαδή με το Δήμο Φαρσάλων.

Οι αποφάσεις του Δήμου για τα μέτρα του κορονοϊού ήρθαν με μεγάλη καθυστέρηση, εάν και η Δημοτική Αρχή είχε απλά να εφαρμόσει τις αποφάσεις των αρμόδιων Υπουργείων.

Η μεγάλη Θεομηνία βρίσκει και πάλι το Δήμο απροετοίμαστο και χωρίς συντονισμό, πράγμα το οποίο βάζει τους πληγέντες σε απόγνωση!

Στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στις Επιτροπές, δεν συζητείτε απολύτως τίποτα για τις πληγές της επαρχίας και σαφώς καμία απόφαση που να αφορά τους πληγέντες.

Ακόμη και σήμερα δεν έχει προβεί ο Δήμος σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο προς ενημέρωση όλων των παρατάξεων για τις συνολικές ζημιές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία του "Ιανού".

Για τους λόγους αυτούς είναι αδιανόητο να πει κανείς ότι η πλειοψηφούσα ομάδα του Δήμου Φαρσάλων έχει σχέση με την φιλελεύθερη παράταξη, πόσο μάλλον με το όραμα και τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη.XX

Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ