Έλλειψη συντονισμού;

Έλλειψη συντονισμού;

Κατά την επιστροφή μας την Πέμπτη από τις πληγείσες Κοινότητες της επαρχίας Φαρσάλων, μείναμε εντελώς άναυδοι βλέποντας πέντε εργάτες πρασίνου να καθαρίζουν το χώρο της λαϊκής αγοράς.

Η αιτία της έκπληξης ήταν ότι κατά την επιστροφή μας από τα "βομβαρδισμένα" αυτά σημεία, που έχουν τόση ανάγκη από ανθρώπινο δυναμικό και κυρίως συντήρηση και περιποίηση χώρων, είδαμε μία ομάδα του τμήματος Συντήρησης Πρασίνου του Δήμου να καθαρίζει το χώρο γύρω από τη λαϊκή και να κόβει το ελάχιστο γκαζόν που υπάρχει.

Από την άλλη είδαμε ένα συνεργείο να ξεπλένει τον τάπητα του νέου γηπέδου τένις, εάν και λίγη ώρα νωρίτερα είδαμε δεκάδες δημότες να καθαρίζουν πεζοδρόμια και δρόμους στις πληγείσες Κοινότητες.

Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι ο Δήμος στερείται από συντονισμό. Είναι αδιανόητο να συντονίζουν όλοι από ένα γραφείο στο δημαρχείο και να μην βρίσκονται δίπλα στους πληγέντες έτσι ώστε να βλέπουν από κοντά τις ανάγκες της κάθε Κοινότητας και τα δίκαια αιτήματα των πληγέντων.

Ένας μήνας έχει περάσει μετά από την μεγάλη Θεομηνία, που αν μη τι άλλο θα μείνει στις ιστορία της επαρχίας μας.

Όλοι οι δημότες των Κοινοτήτων που επλήγησαν κάνουν λόγο για τουλάχιστον ένα χρόνο ώστε να αποκατασταθεί η καθημερινότητα τους, εάν λάβουν υπόψιν τους ρυθμούς που επικρατούν σήμερα από τους αρμόδιους...

  xx
Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ