Κοινότητα Βασιλί: Όλη η αλήθεια για το “επίμαχο” γραφείο του Προέδρου

Κοινότητα Βασιλί: Όλη η αλήθεια για το “επίμαχο” γραφείο του Προέδρου

Δυστυχώς νιώθουμε την ανάγκη να επανέλθουμε στο ζήτημα που έχει να κάνει με την διαμάχη του Προέδρου της Κοινότητας του Βασιλί, κ. Γιώργο Μπόγκα και του Συλλόγου Γυναικών Βασιλί.

Εάν και πολλά ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για το “επίμαχο” γραφείο στο Κοινοτικό Κατάστημα και παράλληλα για την Κοινότητα ότι βρίσκει ξανά τους ρυθμούς της, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής πραγματικά γεγονότα.

Το Κοινοτικό Κατάστημα διαθέτει δύο γραφεία. Το ένα εκ των δύο παραχωρήθηκε από την πρώην Δημοτική Αρχή το 2011 στο Σύλλογο Γυναικών Βασιλί. Το άλλο γραφείο σαφώς ήταν το γραφείο του Προέδρου με προθάλαμο.

Ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Μπόγκας, παραχώρησε το γραφείο του σε άπορο συγγενή του κατά τη διάρκεια της τελευταίας του θητείας. Πιθανόν επειδή τα συμβούλια της Τοπικής Κοινότητας γίνονταν "στο πόδι" (όπως ενημερωθήκαμε).

Η συγκεκριμένη παραχώρηση, που θέλουμε να ελπίζουμε, ότι δεν έγινε επ' αμοιβής, ήταν γνωστή σε όλους τους κατοίκους της Κοινότητας αλλά και στην πρώην Δημοτική Αρχή.

Το γραφείο του Συλλόγου έτυχε να έχει την μεγάλη φροντίδα των γυναικών, πλήρως εξοπλισμένο και με συνεχή επιμελή συντήρηση, σε αντίθεση με το γραφείο του Προέδρου.

Η αδικαιολόγητη αύξηση δαπανών (ΔΕΗ κτλ), στάθηκε εμπόδιο στη στέγαση του άπορου καθώς ο Δήμος δεν μπορούσε να δικαιολογήσει το σχετικό κονδύλι, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο φιλοξενούμενος.

Επομένως, στο Κοινοτικό Κατάστημα ο Πρόεδρος κ. Μπόγκας είχε το γραφείο του ελεύθερο, αλλά φαίνεται, ότι “έβαλε στο μάτι του” το γραφείο του Συλλόγου.

Με την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής, ξεκίνησε το πάγιο αίτημα του Προέδρου που έδειξε τη διεκδίκηση του γραφείου του Συλλόγου το οποίο είχε παραχωρηθεί από την πρώην Δημοτική Αρχή, πριν από 9 ολόκληρα χρόνια, κάτι που δεν τον απασχολούσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέλος του Συλλόγου Γυναικών Βασιλί διεκδίκησε στις πρόσφατες εκλογές την προεδρία της Κοινότητας...

Τα συμπεράσματα δικά σας... xx
Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ