ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...: Ανένδοτη η Δημοτική Αρχή για τη νέα γεώτρηση

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...: Ανένδοτη η Δημοτική Αρχή για τη νέα γεώτρηση

Ανένδοτη φαίνεται να είναι η Δημοτική Αρχή για την υλοποίηση της νέας γεώτρησης στη θέση "Βοϊδολίβαδο" πλησίον του βιολογικού καθαρισμού της πόλης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις φαίνεται ότι η Δημοτική Αρχή προχωρά στο έργο υλοποίησης αυτής της γεώτρησης που θα συνδεθεί με τον κεντρικό αγωγό των Φαρσάλων για καθαρό πόσιμο νερό, εάν και ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι μετρήσεις για την επάρκεια του νερού και ακόμη περισσότερο η ποιότητά του.

Γνωστό δεν έχει γίνει ακόμη εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί η γεώτρηση που βρίσκεται δίπλα από τον βιολογικό καθαρισμό η οποία τέθηκε εκτός χρήσης από το 2011.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για γεώτρηση που δεν χρησιμοποιήθηκε εξαιτίας της αρνητικής στάσης των δημοτών.

Παρ΄όλα αυτά και χωρίς καμία απολύτως επίσημη ενημέρωση, η Δημοτική Αρχή που υποσχέθηκε και δεσμεύτηκε για μεγάλα έργα περί φραγμάτων και άλλα, προχωρά σε "μεζοβέζικες" λύσεις για καθαρό πόσιμο νερό.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας, η εν λόγω γεώτρηση δεν φαίνεται να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα ως προς την ποσότητα του νερού, ενώ αναμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα που αφορούν την ποιότητά του.

Όπως και να΄χει η ανόρυξη της νέας αυτής γεώτρησης, που βρίσκεται στη συγκεκριμένη τοποθεσία, θέτει σε ανησυχία τους πολίτες εφόσον γνωρίζουν ότι θα πίνουν νερό εκεί που καταλήγουν τα λύματα της πόλης. xx
Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ