Οικονομική Επιτροπή: Ψηφίστηκαν ομόφωνα τα θέματα με την απουσία της αντιπολίτευσης

Οικονομική Επιτροπή: Ψηφίστηκαν ομόφωνα τα θέματα με την απουσία της αντιπολίτευσης

Χωρίς τα μέλη των αντιπολιτευτικών παρατάξεων συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Φαρσάλων το μεσημέρι της Τρίτης.

Κατόπιν απουσίας του κ. Άρη Καραχάλιου και του κ. Ευάγγελου Κατσιαούνη από τη συνεδρίαση, όλα τα θέματα είδαν ομόφωνες αποφάσεις.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΘΕΜΑ 1o: Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας μέχρι τεσσάρων (4) μηνών για τις ανάγκες πυρασφάλειας (άρθρο 116 ν.4547/18- ΦΕΚ/102 Α/12-6-18).
ΘΕΜΑ 2o: Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 200.000,00€ του Υπ. Εσ. για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες (ΣΑΕ 055).
ΘΕΜΑ 3o: Αποδοχή ποσού 114.461,81€ από το Υπουργείο Εσωτερικών (2002η κατανομή χρηματοδότησης ΣΑΕ 055) για "Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ Α΄και Β΄ Βαθμού της χώρας" και ορισμός υπολόγου.
ΘΕΜΑ 4o: Αποδοχή ποσού 7.988,00€ του Υπ. Εσ. για "Κάλυψη αναγκών για την προστασία αδέσποτων ζώων".
ΘΕΜΑ 5o: Μετακίνηση Δημάρχου και Αντιδημάρχου εκτός έδρας.
ΘΕΜΑ 6o: Απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής του συνολικού μισθώματος ή του 40% του συνολικού μισθώματος για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2021, με ανάλογη μείωση προσαυξήσεων, λόγω πανδημίας - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ COVID-19.
ΘΕΜΑ 7o: Έγκριση τροποποίησης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) Δήμου οικον. έτους 2021 (μετά από την 1η αναμόρφωση προϋπολογισμού) και υποβολή του προς ψήφιση στο Δ.Σ..
ΘΕΜΑ 8o: Αποδοχή ή μη γνωμοδότησης δικηγόρου για εξέταση των αιτήσεων αντιρρήσεων, θεραπείας κ.λ.π. των απορριπτέων χορήγησης επιδόματος για την κάλυψη των πρώτων βιοτικών αναγκών από την θεομηνία της 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2020 "Ιανός".
ΘΕΜΑ 9o: Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου για υποθέσεις Δήμου.
Τα θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.xx
Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ