Καμία εξέλιξη... (σχόλιο)

Καμία εξέλιξη... (σχόλιο)

Είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες ότι τα κυριότερα προβλήματα της επαρχίας μας είναι αυτά του νερού, του δρόμου Φάρσαλα-Λάρισα και η επάνδρωση του Κέντρου Υγείας και καθ' όλη τη διάρκεια μιας χρονιάς τα τρία αυτά τεράστια προβλήματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δυστυχώς “αργοσβήνουν".

Ο δρόμος Φάρσαλα-Λάρισα φαίνεται να έχει "σωπάσει", διότι σήμερα ενόψει του καλοκαιριού το νερό βρίσκεται στο προσκήνιο.

Και δεν μιλάμε για πόσιμο νερό, διότι κάτι τέτοιο απαιτεί προεργασία, αλλά για φράγματα που θα επωφεληθούν αγρότες για άρδευση.

Δυστυχώς όμως, και μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα, η αποδυνάμωση του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων δείχνει ότι έχει αποχωρήσει από το προσκήνιο των προβλημάτων.

Το προσωπικό που αποχώρησε από το Κ.Υ.Φ. δεν φαίνεται να έχει διάθεση επιστροφής και οι δεσμεύσεις τόσο του Υπουργείου, όσο και του Δήμου δείχνουν πραγματικά να "πάγωσαν", καθώς δεν υπάρχουν νέες επίσημες ανακοινώσεις για το τι μέλλει γένεσθαι.

Εάν ήταν να ιεραρχήσουμε τα τρία παραπάνω μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν επί δεκαετίες την επαρχία μας, ήμαστε βέβαιοι ότι όλοι θα συμφωνούσαμε πως το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων θα αποτελούσε την πρώτη επιλογή επίλυσης.

Ας τελειώσουν επιτέλους οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι όποιες δεσμεύσεις για να δούμε μόνο πράξεις. xx
Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ