Ο Δήμος οφείλει να είναι υπόδειγμα σχετικών καταστάσεων

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Λίγο πριν την εορταστική περίοδο παρατηρήσαμε και δημοσιεύσαμε σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου που αφορά τη σύσταση αλλά και επιβολή προστίμου σε όσους συμπολίτες δεν περιποιούνται τους ιδιωτικούς τους χώρους.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για χώρους με άγρια βλάστηση ή και σκουπίδια που κρίνονται ως επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία επιβάλλονται πρόστιμα.

Στα πλαίσια αυτά θεωρούμε ότι η Δημοτική Αρχή πρέπει να αποτελεί υπόδειγμα αυτών των ενεργειών πριν ακόμη προβεί σε σχετική δημοσίευση.

Είναι γνωστό ότι εντός της πόλης των Φαρσάλων, και μόνο, υπάρχουν δημοτικοί χώροι και εκτάσεις που αν και δεν γίνεται χρήση έχουν γεμίσει με αγριόχορτα και σκουπίδια.

Στη σχετική φωτογραφία βλέπουμε τον 1ο παιδικό Σταθμό, όπου στον πίσω αυλόγυρο τα αγριόχορτα έχουν ξεπεράσει το μισό μέτρο.

Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες μικρές δημοτικές εκτάσεις που δείχνουν να έχουν την ίδια τύχη, και όλα αυτά σε σχεδόν μηδενικές αποστάσεις από οικείες.

Συνοψίζοντας, θεωρούμε ότι η Δημοτική Αρχή οφείλει να είναι υπόδειγμα των κάθε καταστάσεων, πριν προβεί σε σχετικές δημοσιεύσεις εάν και θεωρούμε ότι ορθώς το πράττει. XX
Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ