Έντονες διαμαρτυρίες για τις νέες παιδικές χαρές στα Φάρσαλα αλλά και σε Κοινότητες

Έντονες διαμαρτυρίες για τις νέες παιδικές χαρές στα Φάρσαλα αλλά και σε Κοινότητες

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες κατοίκων στα Φάρσαλα αλλά και στα χωριά για τις νέες παιδικές χαρές που τοποθετήθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Οι πρώτες διαμαρτυρίες έχουν να κάνουν με την μείωση των παιχνιδιών π.χ. κούνιες, τραμπάλες κτλ., και το δεύτερο έχει να κάνει με την τοποθέτησή τους.

Όσο για τη μεγάλη παιδική χαρά επί της οδού Καναδά, αναγνώστης μας, μας έστειλε τις φωτογραφίες που παρουσιάζουμε σήμερα, όπου δείχνουν την επικινδυνότητα του χώρου όσον αφορά την τοποθέτηση που έκαναν οι αρμόδιοι με τα λάστιχα ποτίσματος.

Ο συμπολίτης μας, μας εξηγεί το πόσο εύκολο είναι να σκοντάψει ο καθένας από την απερίσκεπτη τοποθέτηση των συγκεκριμένων λαστιχών. Πόσο άλλωστε για παιδιά που τρέχουν και παίζουν στο συγκεκριμένο χώρο.

Παράλληλα, φωτογράφισε την προχειρότητα των κατασκευών, όπου έχουν φύγει μεγάλες βίδες και όπως φαίνεται δεν έχει γίνει σωστή και προσεγμένη συναρμολόγηση.

Για άλλη μία φορά παρατηρούμε να ολοκληρώνεται ένα έργο ουσίας χωρίς προφανώς να υπάρχει επίβλεψη και επιτήρηση, με αποτέλεσμα να διερωτάται κανείς αν έχουν πέσει οι υπογραφές των αρμοδίων περί παράδοσης και παραλαβής.

Υπενθυμίζουμε ότι το έργο υπήρξε στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2019, όπου είναι για αναβάθμιση 37 περίπου παιδικές χαρές που θα πληρούν το νέο Ευρωπαϊκό νομοθετικό πλαίσιο. xx
Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ