Όλα όσα ειπώθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Όλα όσα ειπώθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Την Πέμπτη 17 Ιουνίου συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων, με 11 θέματα στην ημερήσια διάταξη για συζήτηση και λήψη αποφάσεων.

Στην συνεδρίαση απουσίαζαν η κ. Μαρία Ίφου, ο κ. Χριστόδουλος Παπαγεωργίου, ο κ. Ευάγγελος Κατσιαούνης και ο κ. Ιωάννης Λελεντζής, ενώ κλήθηκαν να παραστούν οι Πρόεδροι Τοπικών των Φαρσάλων κ. Θεοδώρα Πρεκατέ, του Διλόφου κ. Απόστολος Ρεντινόπουλος, της Ζωοδόχου Πηγής κ. Βλάσιος Κοντογιώργος και Νεράιδας κ. Απόστολος Μαλιαχώβας, καθώς προέκυπταν θέματα που τους αφορούν και έχουν δικαίωμα ψήφου εξαιτίας αυτών.

Με την έναρξη της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κων/νος Δαμιανός, διάβασε αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης που αφορούσε την άρση των εν λόγω συνεδριάσεων με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης καθώς τα μέτρα έχουν χαλαρώσει αρκετά.

Έχοντας διαβάσει το αίτημα, ο κ. Δαμιανός τόνισε ότι θα ήθελε πάρα πολύ να πραγματοποιηθεί αυτοπρόσωπη συνεδρίαση, όμως ο νόμος δεν το επιτρέπει. Δήλωσε δε, ότι η αίθουσα είναι μικρή, καθώς οι αποστάσεις των μελών θα πρέπει να βρίσκονται στο 1,5 μέτρο.

Παίρνοντας το λόγο για το συγκεκριμένο θέμα, ο κ. Απόστολος Αναγνώστου υπενθύμισε στον Πρόεδρο ότι το μεσημέρι έγινε άρση διαφόρων μέτρων με αποτέλεσμα να λειτουργούν θέατρα, κινηματογράφοι και άλλοι χώροι με μεγάλο αριθμό ατόμων που τηρούν τα μέτρα ασφαλείας.

Στην ανταπάντησή του, ο κ. Δαμιανός ανέφερε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο δεν είναι κινηματογράφος και φυσικά μ' αυτήν την απάντηση φαίνεται ότι απέκλυσε κάθε ενδεχόμενο να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο ακόμη και σε μεγαλύτερο χώρο, όπως το Πολιτιστικό Κέντρο, εάν δεν αρθούν τα συγκεκριμένα μέτρα για τις συνεδριάσεις.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος έδωσε το λόγο στον Δήμαρχο κ. Ιορδάνη Εσκίογλου για να ενημερώσει το Σώμα για τα δρώμενα του Δήμου.

Έτσι, διαβάζοντας σχετικό κείμενο, ο κ. Εσκίογλου ενημέρωσε το Σώμα για την υποβολή 11 προτάσεων έργων που προσπαθούν να τα εντάξουν στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης".

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Κατόπιν ανάγνωσης του κ. Εσκίογλου για την προσπάθεια ένταξης έργων, ο Πρόεδρος ζήτησε από το Σώμα εάν κάποιοι επιθυμούν να προβούν σε σχετικές ερωτήσεις που να αφορούν την επαρχία Φαρσάλων.

ΑΡΗΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
Τον λόγο ζήτησε και πήρε ο κ. Άρης Καραχάλιος, ο οποίος έκανε μία αναφορά σε διάφορα έργα που αναπτύσσονται σε γειτονικούς Δήμους, ενώ φαίνεται ότι τα έργα στην επαρχία μας έχουν παγώσει.

Έκανε λόγο για Κέντρα Υγείας που δημιουργεί ο Δήμος Λαρισαίων ενώ παράλληλα ο Δήμος Κιλελέρ προχώρησε σε αγροτική οδοποιία με προϋπολογισμό 10 εκατομμυρίων ευρώ!

Περιληπτικά μίλησε για έργα που έχουν ολοκληρωθεί από άλλους Δήμους που αφορούν φωτιστικά LED π.χ. Σοφάδες, ενώ στα Φάρσαλα το εν λόγω έργο έχει παγώσει. Όπως έχουν παγώσει και έργα αγροτικής οδοποιίας.

Έχοντας τονίσει μία σειρά έργων που κυριολεκτικά κωλυσιεργούν, ο κ. Καραχάλιος ζήτησε την αιτία αυτού.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΥΜΠΑΣ
Ο κ. Κώστας Τύμπας συμφώνησε με την τοποθέτηση και ερώτηση του κ. Καραχάλιου για τα φωτιστικά LED, τονίζοντας ότι η είσοδος στη πόλη από την Λαμίας αποτελεί έργο στολίδι και φαίνεται ότι η υπόλοιπη πόλη βρίσκεται στο σκοτάδι.

Πρότεινε δε, την άμεση υλοποίηση του εν λόγω έργου ενώ δεν παρέλειψε να ρωτήσει και αυτός τους λόγους για την καθυστέρησή του.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ο κ. Ευάγγελος Δημητρακόπουλος προέβη σε δύο ερωτήσεις που αφορούν την απομόνωση της επαρχίας με την απαγόρευση κυκλοφορίας σε επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών.

Τόνισε ότι, η σχετική απαγόρευση από Λάρισα προς Λαμία επιβάλλει τους επαγγελματίες που θα διαθέσουν εμπορεύματα στην επαρχία μας να μετακινούνται σε άλλους άξονες, που έχει ως αποτέλεσμα περιττά έξοδα και σημαντική επιβάρυνση στους Φαρσαλινούς. Ο λόγος πέρι αγροτικών προϊόντων και σχετικές επιβαρύνσεις στις προμήθειες αυτές.

Δεν παρέλειψε να κάνει λόγο και για την στάση του ΟΣΕ που βλέπει να καταργεί γραμμές προς και από την Καλαμπάκα. Τέλος, έκανε αναφορά σε αιτήσεις αγροτών για αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ που βγήκαν αρνητικές.

Ο κ. Δημητρακόπουλος άφησε να εννοηθεί ότι, πιθανώς γίνεται ένα αλαλούμ με κάποιους να δικαιώνονται, που ίσως δεν θα έπρεπε, και άλλοι όχι που ενδεχομένως δικαιούνται.

Για όλα αυτά τα συγκεκριμένα θέματα, ο κ. Δημητρακόπουλος ζήτησε εάν ο Δήμος μπορεί να προβεί σε κάποια παρέμβαση.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
Ο κ. Απόστολος Αναγνώστου προχώρησε σε κάποιες παρατηρήσεις που αφορούν την οδοποιία από τα Φάρσαλα μέχρι και το μακρυνό χωριό της Σκοπιάς.

Είπε ότι, ο συγκεκριμένος δρόμος έχει τεράστια προβλήματα και ότι θα υπάρξουν ακόμη περισσότερα με τις πρώτες παγωνιές του χειμώνα. Κατηγόρησε το Δήμο ότι δεν έγινε σωστή αποκατάσταση των έργων από την Θεομηνία του "Ιανού".

"Σε χειρότερη κατάσταση βρίσκονται τα κανάλια και τα ρέματα", δήλωσε ο κ. Αναγνώστου. Η αναφορά του αφορούσε ρέματα εντός της πόλης των Φαρσάλων αλλά και άλλα, όπως αυτό που βρίσκεται στην οδό Βόλου με το Πολυδάμειο.

Συγκεκριμένα, μίλησε για τα τρία γεφυράκια πλησίον του Κοιμητηρίου των Φαρσάλων ότι είναι κλειστά και όχι καθαρισμένα. Τέλος, για τα δρομολόγια του ΟΣΕ και για τα φορτηγά είπε ότι η επαρχία μας βρίσκεται ήδη στην απομόνωση και αν προτίθεται να κάνει κάτι γι' αυτό ο Δήμος.

Στην ερώτηση αυτή παρέμβαση έκανε ο κ. Τύμπας, ο οποίος είπε ότι ο κ. Αναγνώστου έχει απόλυτο δίκιο και ότι αν τα ρέματα αποτελούν αρμοδιότητα της Περιφέρειας, τι προτίθεται να κάνει η Δημοτική Αρχή;

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ
Κατόπιν όλων των ερωτήσεων, ο κ. Ιορδάνης Εσκίογλου έδωσε απαντήσεις.

Για τα φωτιστικά LED σε όλη την πόλη των Φαρσάλων και σε κάποιες κοντινές Κοινότητες, ο Δήμος βρίσκεται στο στάδιο της αποσφράγισης των προσφορών.

Για έργα οδοποιίας, όπως στη Βλαχόστρατα, ο κ. Εσκίογλου είπε ότι υπήρξαν πολλά προβλήματα αλλά συνεχίζει κανονικά.

Κατόπιν απρόοπτης διακοπής του κ. Εσκίογλου, το λόγο πήρε η Αντιδήμαρχος κ. Σοφία Χατζηπλή, η οποία φάνηκε ότι παραπονέθηκε για τη στάση του κ. Καραχάλιου με έργα που έχει κάνει η πρώην Δημοτική Αρχή.

Στο λόγο της η κ. Χατζηπλή είπε ότι, δεν μπορούμε να αναφέρουμε συνεχώς ότι τα έργα και οι δράσεις που υλοποιούνται σήμερα αποτελούν έργα της πρώην Δημοτικής Αρχής.

"Σαφώς η πρώην Δημοτική Αρχή δημιούργησε δράσεις και έργα και εμείς απλά αποτελούμε την συνέχιση αυτών", τόνισε η κ. Χατζηπλή. "Για το αρχαιολογικό έργο στη Σκοτούσσα δεν γνωρίζουμε τίποτα", είπε δε.

Απάντηση με ερώτηση έδωσε στον κ. Αναγνώστου τονίζοντας: "Δεν έχουμε κάνει τίποτα από έργα και έργα αποκατάστασης; Μα τίποτα δεν κάναμε σωστά;".

Με τις ερωτήσεις αυτές, επικράτησαν διαξιφισμοί μεταξύ της κ. Χατζηπλή και του κ. Αναγνώστου.

Στο σημείο αυτό, παρέμβαση έκανε ο κ. Εσκίογλου τονίζοντας ότι, το μόνο που βλέπει ο κ. Αναγνώστου είναι το μαύρο.

Για το δρόμο Φάρσαλα-Σκοπιά, ο κ. Εσκίογλου χαρακτηριστικά είπε: "Θα ρίξω εγώ χρήματα του Δήμου για τη Σκοπιά; Δεν είναι δικό μου μαγαζί!".

Ενδεχομένως η αιτία του λόγου αυτού είναι ότι ο δρόμος Φάρσαλα-Σκοπιά ανήκει στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας.

Απάντηση στον κ. Δημητρακόπουλο για το θέμα του ΕΛΓΑ έδωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Γούσιας. Είπε ότι, στις δηλώσεις άλλοι αποζημιώθηκαν και άλλοι όχι. Οι δηλώσεις πήραν παράταση 3 ημερών, εάν και εμείς ανοίξαμε τις αιτήσεις από την 1η του μηνός.

Τόνισε επίσης ότι, οι ανταποκριτές του ΕΛΓΑ είναι έξω και μετράνε τις ζημιές και ότι ο Δήμος δεν μπορεί να κάνει καμία παρέμβαση. Για τις τοποθετήσεις του κ. Αναγνώστου, ο κ. Γούσιας είπε ότι δεν ρωτάει σε ποιον ανήκουν οι δρόμοι και τα ρέματα και έτσι δημιουργούνται προβλήματα.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ
ΑΡΗΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
Στις τοποθετήσεις του ο κ. Καραχάλιος ανέφερε ότι υπάρχει σειρά έργων και δράσεων που έχουν παγώσει κυριολεκτικά.

Εάν και η περιοχή έχει πληγεί από τον "Ιανό" και η χώρα από τον κορονοϊό, θέτει ότι άλλοι Δήμοι προχώρησαν σε διάφορες υλοποιήσεις έργων.

Αναφορά έκανε στην αγροτική οδοποιία και συγκεκριμένα στο έργο της Βλαχόστρατας και στο δρόμο Σταυρό-Νέο Μοναστήρι, τα οποία έχουν παγώσει εδώ και δύο χρόνια.

"Μάλιστα, για την κατασκευή του δρόμου Σταυρός-Νέο Μοναστήρι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, παρά η ανάρτηση μιας πινακίδας και πιθανόν να μην αντιδρούν οι κάτοικοι", δήλωσε ο ίδιος.

Όσο για τις δράσεις, ο Δήμος είχε προβεί σε σπουδαίες δράσεις υγείας που μόλις σήμερα φαίνεται να υλοποιεί ο Δήμος Λαρισαίων.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΥΜΠΑΣ
Ο κ. Τύμπας ανέφερε ότι υπάρχουν αντιδράσεις από τους κατοίκους του Σταυρού για το συγκεκριμένο έργο και μάλιστα είπε ότι είναι κρίμα που δεν έχει αρχίσει ακόμη.
Ζήτησε από τον Δήμο, εάν υπάρχει σχετικό χρονοδιάγραμμα για το έργο αυτό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
Στις τοποθετήσεις του ο κ. Αναγνώστου ανέφερε την άθλια κατάσταση που βρίσκεται το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων αλλά και συγκεκριμένα ρέματα και χώροι πρασίνου στα Φάρσαλα.

Για το θέμα του Κέντρου Υγείας, ο κ. Αναγνώστου υπενθύμισε στο Σώμα ότι ο Δήμαρχος είπε ότι θα λυθεί το θέμα μέχρι το Πάσχα. Ωστόσο, ρώτησε αν το μικροβιολογικό και το εργαστηριακό δουλεύουν.

Απάντηση έδωσε ο κ. Εσκίογλου, επιρρίπτοντας ευθύνες στο προσωπικό του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων περί προμήθειας υλικού.

Αμέσως μετά το λόγο ζήτησε και πήρε η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φαρσάλων κ. Θοεδώρα Πρεκατέ, η οποία έδωσε απάντηση σε σχολιασμό του κ. Αναγνώστου περί κάποιων δημοτικών εκτάσεων που χρήζουν περιποίηση.

Η ίδια δήλωσε ότι, οι χώροι πρασίνου στη πόλη των Φαρσάλων βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Η πόλη είναι καθαρή και μάλιστα έχουν φυτευθεί δένδρα σε παιδικές χαρές.

Θέματα ημερήσιας διάταξης
Με την λήξη των ερωτήσεων, τοποθετήσεων κιαι απαντήσεων αυτών, ο Πρόεδρος προχώρησε στη συζήτηση και λήψη αποφάσεων με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Στο πρώτο θέμα εισηγήθηκε ο Διευθυντής της Οικονομικής Υπηρεσίας κ. Γεώργιος Παπαδήμας.

Κατόπιν εισήγησης το λόγο ζήτησε ο κ. Καραχάλιος, ο οποίος είπε ότι η αναμόρφωση του οικονομικού προϋπολογισμού έρχεται και πάλι καθυστερημένα, όπως και πέρυσι, και δεν βρίσκεται στα νόμιμα χρονικά πλαίσια της 1ης Φεβρουαρίου. Ο κ. Παπαδήμας απαντώντας στην παρατήρηση είπε ότι καθυστέρησε λόγω πανδημίας.

Ο κ. Τύμπας τόνισε ότι δεν πρέπει να ξαναγίνει κάτι τέτοιο, ενώ ο κ. Αναγνώστου το καταψήφισε δηλώνοντας ότι οι συνεχόμενες αναμορφώσεις του προϋπολογισμού μπερδεύουν το Σώμα και τον ίδιο. Η παράταξη του κ. Καραχάλιου το ψήφισε με παρών.

Στο δεύτερο θέμα, στο οποίο ήταν εισηγητής ο κ. Χρήστος Κόκκαλης, αφορούσε παράταση του έργου αστικών αναπλάσεων στην ανατολική πλευρά των Φαρσάλων και συγκεκριμένα στην περιοχή της νέας πλατείας πίσω από το 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο. Η παράταση που προτάθηκε για την ολοκλήρωση του έργου είναι έως τις 28 Φερουαρίου του 2023.

Φροντερό όχι για την ψήφιση αυτό ήρθε από τον κ. Αναγνώστου.

Στο τρίτο θέμα της ανακατανομής επιχορήγησης, εισηγήθηκε η κ. Παρασκευή Μπαλαμπάνη η οποία δήλωσε ότι ο Δήμος δεν κατάφερε να απορροφήσει όλη τη πρώτη δόση της επιδότησης για να μπορεί να διεκδικήσει και να λάβει την δεύτερη δόση. Από τη πρώτη δόση περισσεύουν 11.000 περίπου ευρώ και μπορούν να απορροφηθούν σύντομα.

Κατόπιν της εισήγησης, ο κ. Καραχάλιος είπε ότι η παράταξή του δεν αντιλαμβάνεται το λόγο της κωλυσιεργίας και το καταψηφίζουν.

Στην προσπάθειά του να εξηγήσει το δικό του σκεπτικό για την απορρόφηση, ο κ. Εσκίογλου είπε ότι μπορεί να δημιουργηθεί επέκταση στη λαϊκή αγορά, διαμόρφωση στις τουαλέτες και στα στέγαστρα με το υπόλοιπο του κονδυλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη δόση της επιδότησης έπρεπε ήδη να έχει απορροφηθεί και λόγω χρονικού πλαισίου κινδυνεύει να χαθεί η δεύτερη δόση.

Το θέμα καταψηφίστηκε και από τον κ. Αναγνώστου.

Το 9ο θέμα φαίνεται να εξέπληξε το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου, με επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων που αφορούσε την διακοπή κυκλοφορίας επί της Λαμίας (πλατεία Λαού) κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν όπως συνηθίζεται.

Η εν λόγω επιστολή ανέφερε ότι υπάρχουν επαγγελματίες που επιθυμούν το κλείσιμο του τμήματος, ενώ υπάρχουν άλλοι που δεν το θέλουν και για τους λόγους αυτούς ο Εμπορικός Σύλλογος αφήνει το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου να πάρει τη δική του απόφαση.

Ο κ. Δημητρακόπουλος χαριτολογώντας είπε ότι, "ο Εμπορικός Σύλλογος ρίνει το "μπαλάκι" σε εμάς με την επιστολή του, δείχνει ότι ούτε συμφωνεί, ούτε διαφωνεί με το κλείσιμο", κατέληξε.

Για το 10ο θέμα εισηγήθηκε και πάλι η κ. Μπαλαμπάνη, που αφορούσε αιτήσεις 2 επισιτιστών στο χώρο του Απιδανού.

Είπε δε ότι, πέρυσι κατ' εξαίρεση δόθηκε ο συγκεκριμένος χώρος, κυρίως στο πράσινο της πλατείας, λόγω κορονοϊού.

Για το συγκεκριμένο θέμα, ο κ. Εσκίογλου πήρε θέση τονίζοντας ότι δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Είπε δε, ότι δεν πρέπει να γίνει καταστρατήγηση του χώρου.

Πρόταση του κ. Καραχάλιου ήταν να επαναληφθεί η περσινή απόφαση και όσον αφορά την κατάχρηση χώρου είναι κάτι που πρέπει να ισχύει για όλους και όχι μόνο για τους 2 αυτούς επισιτιστές. Με την τοποθέτηση του κ. Καραχάλιου συμφώνησαν οι κ.κ. Δημητρακόπουλος, Τύμπας και Αναγνώστου.

Για το τελευταίο θέμα που αφορούσε ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Παλαιστινιακό Ζήτημα, ο κ. Δαμιανός είπε ότι πρόκειται για θέμα εξωτερικής πολιτικής, κάτι που δεν αφορά την επαρχία μας.

Ο κ. Καραχάλιος ανέφερε ότι κάθε είδος ψήφισμα μπορεί να εισαχθεί σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο και να εκφραστεί η άποψή του.

"Η προσκόμιση ενός ψηφίσματος δείχνει ότι ο Δήμος έχει και εκφράζει την άποψή του και για άλλα θέματα, όπως π.χ. κάτι που θα αφορούσε την Κύπρο. Ας μην ξεχνάμε ότι η έκταση της Παλαιστίνης είναι η μισή έκταση της επαρχίας μας", δήλωσε.

Εάν και η κ. Ιουλία Αγγλεακοπούλου δεν συμφώνησε με το ψήφισμα διότι κατά την άποψή της θέλει προσοχή, ο κ. Τύμπας συμφώνησε με την προϋπόθεση να μην αποκοπεί η φιλική σχέση της χώρας μας από το Ισραήλ.

Ο κ. Δημητρακόπουλος είπε ότι στηρίζει την άποψη της Λαϊκής Συσπείρωσης. Το θέμα ωστόσο καταψηφίστηκε.

Τα θέματα
ΘΕΜΑ 1o: Έγκριση τροποποίησης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) Δήμου οικον. έτους 2021 (μετά από την 1η αναμόρφωση προϋπολογισμού).
Το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

ΘΕΜΑ 2o: Έγκριση παράτασης της Σύμβασης για το Πρόγραμμα “Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2018”.
Το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

ΘΕΜΑ 3o: Ανακατανομή επιχορήγησης σε έργα του τεχνικού Προγράμματος έτους 2021 από την επιχορήγηση του Προγράμματος “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ”.
Το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

ΘΕΜΑ 4ο: Λήψη απόφασης, ορισμού ορκωτών Λογιστών και καθορισμός αμοιβής, για τον έλεγχο οικονομικών Καταστάσεων της ΔΗΚΕΦΑ έτους 2020 (Εισηγητής: Χαμορούσου Ευαγγελία, Πρόεδρος ΔΗΚΕΦΑ).
Το θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση ή μη, αιτήσεων άρδευσης έτους 2021 στις Κοινότητες α) Διλόφου, β) Ζ. Πηγής, γ) Νεράιδας και δ) Υπέρειας.
Το θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.

ΘΕΜΑ 6ο: Λήψη απόφασης για οφειλές και μείωση μισθωμάτων σχολικών κυλικείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.
Το θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.

ΘΕΜΑ 7ο: Λήψη απόφασης προς τον Ο.Α.Ε.Δ. για την παραχώρηση χρήσης των αιθουσών συγκέντρωσης, στους οικισμούς Εργατικών ΦΑΡΣΑΛΑ Ι, ΙΙ και ΙΙΙ.
Το θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.

ΘΕΜΑ 8ο: Λήψη απόφασης έγκρισης της αναγραφόμενης στο από 28/5/2021 πρότασης της Επιτροπής Επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων του Δήμου σχετικά με καταπάτηση Δημοτικής έκτασης από τον Μαργαριτόπουλο Νικόλαο του Γεωργίου.
Το θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.

ΘΕΜΑ 9ο: Λήψη απόφασης διακοπής οχημάτων επι της οδού Λαμίας και Περιφερειακής Αλσυλλίου.
Το θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.

ΘΕΜΑ 10ο: Λήψη απόφασης σχετικά με την παραχώρηση χρήσης στο διαμορφωμένο χώρο “Πηγές Απιδανού” σε καταστήματα Υ.Ε. στο πλαίσιο μέτρων αντιμετώπισης των συνεπειών που δημιουργήθηκαν από την πανδαιμία covid-19.
Το θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.

ΘΕΜΑ 11ο: Πρόταση ψηφίσματος της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Παλαιστινιακό Ζήτημα.
Το θέμα καταψηφίστηκε. xx
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ