Διευκρίνηση - Μήνυμα από την Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"

Διευκρίνηση - Μήνυμα από την Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"

Αγαπητοί αναγνώστες,

Για άλλη μία φορά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, μέσα στα πλαίσια της υγιής δημοσιογραφίας, συνεχίζουμε ακάθεκτα την αντικειμενική και αμερόληπτη ενημέρωση που εσείς έχετε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Μέσα στην 28χρονη πορεία μας, συνεχίζουμε να ασκούμε το καθήκον με απόλυτο σεβασμό στους συνδημότες μας, στους ετεροδημότες και στις αρχές του τόπου.

Με αφορμή τα παραπάνω, νιώθουμε την απόλυτη υποχρέωση να δημοσιοποιείται ότι συμβαίνει και όπως ακριβώς συμβαίνει, χωρίς εμπαιγμούς και ίντριγκες.

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να "λυγίσει" αυτή η ιστορική εφημερίδα προς εξυπηρέτηση διαφόρων συμφερόντων με ρεπορτάζ και δημοσιεύσεις που απλά "αρέσουν" σε κάποιους.

Επίσης, είναι γεγονός ότι τα δρώμενα αυτής της επαρχίας γίνονται μέσα από αποφάσεις που συζητιούνται και ψηφίζονται στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην περίπτωση αυτή, έχουμε έσχατη υποχρέωση να ενημερώνουμε όλο το αναγνωστικό κοινό, με τα όσα έχουν ειπωθεί και αποφασιστεί για τα δρώμενα και το μέλλον της επαρχίας μας.

Επομένως, δίνουμε τη δυνατότητα στον αναγνώστη να γνωρίζει μέσα από τις σελίδες μας, τις θέσεις και απόψεις του κάθε εκπροσώπου και μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα ήμαστε το μοναδικό μέσο ενημέρωσης που δημοσιοποιεί με αναλυτικό ρεπορτάζ τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίες θεωρούμε ότι είναι ενημέρωση ύψιστης σημασίας.

Με γνώμονα τα παραπάνω, βεβαίως κάθε είδους κριτική είναι αποδεκτή, αλλά θα πρέπει να αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι η καταγραφή των συνεδριάσεων γίνεται αυτούσια.

Για τους λόγους αυτούς, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες αναγνώστες μας σε όλη την επαρχία που εμπιστεύονται τα "Νέα Φάρσαλα" για την ενημέρωσή τους και υποσχόμαστε ότι θα συνεχιστεί η αφοσίωση του έργου μας ακάθεκτα, με απώτερο σκοπό την ευημερία και ανάπτυξη της επαρχία μας. xx
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ