Έφυγε από τη ζωή η Γωγώ Πιτσάβα

Έφυγε από τη ζωή η Γωγώ Πιτσάβα

Σε ηλικία 60 ετών έφυγε πρόωρα και άδικα από τη ζωή η γνωστή σε όλους μας, Γωγώ Πιτσάβα.

Πρόκειται για μια πραγματικά ευγενική μορφή, αλλά συνάμα και ένα πνεύμα ανήσυχο, που ασχολήθηκε έντονα με πολλά δρώμενα των Φαρσάλων αλλά και γενικότερα της επαρχίας μας. Η αγάπη της για το τόπο ήταν ασυμβίβαστη.

Η Γωγώ Πιτσάβα ασχολήθηκε έντονα με τη τοπική δημοσιογραφία, τόσο με γραπτό λόγο στην εφημερίδα "Η Φωνή των Φαρσάλων" του αείμνηστου Παύλου Χάμου, όσο και με προφορικό λόγο σε ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Ασχολήθηκε επίσης έντονα με πολιτιστικά δρώμενα, και κυρίως το θέατρο, με διάφορους πολιτιστικούς συλλόγους, καθώς έδειξε έντονα την αγάπη της επί της σκηνής.

Δεν περιορίστηκαν οι γνώσεις της μόνο σε δημοσιογραφία και πολιτισμό, αλλά και στην πολιτική.

Ως υπάλληλος του Δήμου γνώριζε πολύ καλά την λέξη "υπηρετώ". Και αυτό έπραξε από διάφορες θέσεις μέχρι και τη θέση του ταμία λίγο πριν την πρόωρη συνταξιοδότησή της.

Από τη στήλη, νιώθουμε την βαθύτατη θλίψη μας για μία ιδιαίτερη προσωπικότητα που περνούσε απόψεις και λύσεις θεμάτων, με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Την γνωρίσαμε προ δεκαετιών και μπορούμε μάλιστα να πούμε ότι η Γωγώ Πιτσάβα, "το αντράκι", με την ξεχωριστή της προσωπικότητα αφήνει πίσω την ανεξίτηλη σφραγίδα της σ' αυτό το τόπο.

Τα θερμά μας συλληπητήρια στους οικείους της.

Καλό ταξίδι Γωγώ!

 

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΝΕΑ ΦΑΡΣΑΛΑ" (Από την έκδοση της Παρασκευής 16 Ιουλίου)  

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ