"Μπάτε σκύλοι αλέστε..." όταν η Δημοτική Αρχή δεν προστατεύει την περιουσία μας

"Μπάτε σκύλοι αλέστε..." όταν η Δημοτική Αρχή δεν προστατεύει την περιουσία μας

Μόνο έτσι μπορούμε να εκφράσουμε την εγκατάλειψη της δημοτικής μας περιουσίας, όταν οι αρμόδιοι αμελούν ή αδιαφορούν να κλειδώσουν δημοτικούς κλειστούς χώρους που περιέχουν υλικά μεγάλης και μικρής αξίας.

Τα φωτογραφικά στιγμυότυπα απεικονίζουν τον αποθηκευτικό χώρο, πίσω από το Δημοτικό Σχολείο της Ερέτρειας, που περιέχει εξοπλισμό θέρμανσης και που χρησιμοποιήθηκε κατά την διαμονή των Ιταλών αρχαιολόγων.

Υπενθυμίζεται ότι, το σχολικό συγκρότημα ξεπερνά περίπου τα 300 τ.μ., οπότε καταλαβαίνει κανείς την μεγάλη αξία του εξοπλισμού.

Στην επίσκεψή μας διαπιστώσαμε ότι η πόρτα όχι μόνο δεν ήταν κλειδωμένη, αλλά ορθάνοιχτη.

Επίσης, είδαμε ότι έλειπε ο μηχανισμός του καυστήρα και παρά ταύτα η πόρτα παραμένει ανοιχτή δίνοντας την ευκαιρία σε επιτήδειους να "αρπάξουν" τον υπόλοιπο εξοπλισμό.

Όσο και εάν θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν γνωρίζει κάτι ο Πρόεδρος της Κοινότητας, μας είναι δύσκολο.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την περιουσία δημοτών να βρίσκεται στο έλεος των διαρρηκτών από μεγάλη αδιαφορία των αρμοδίων.

Θα πρέπει επιτέλους να κατανοήσουν όλοι ότι, οι δαπανηρές προμήθειες που γίνονται με χρήματα των Φαρσαλινών απαιτούν τον απόλυτο σεβασμό και επομένως την απόλυτη προφύλαξη. xx
Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ