Εθεάθη στην Ερέτρεια Φαρσάλων... (σχόλιο)

Εθεάθη στην Ερέτρεια Φαρσάλων... (σχόλιο)

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στην Κοινότητα της Ερέτρειας Φαρσάλων, όταν κάτοικοι είδαν ξαφνικά ένα JCB (τσάπα) του Δήμου να μεταβαίνει στο χωριό και να καθαρίζει ιδιωτικό αγροτεμάχιο με δέντρα και άλλα.

Ο λόγος της αναστάτωσης φαίνεται να είναι προφανής, καθώς αφορά συγγενικό πρόσωπο Αντιδημάρχου.

Κατόπιν σχετικών πληροφοριών, ζητήσαμε από τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Αναστάσιο Χατζηεφραιμίδη εάν γνωρίζει για το περιστατικό.

Ο ίδιος μας ανέφερε ότι, όχι απλά γνωρίζει, αλλά και διαθέτει φωτογραφικό υλικό, δηλώνοντας ότι είναι έξαλλος εφόσον κατά το παρελθόν έχει ζητήσει παρόμοια μηχανήματα για εργασίες στη Κοινότητα και εντούτοις πρέπει να περιμένει μήνες για να τα δει.

Σαφώς δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά, όπου αιρετοί "εξυπηρετούν" συγγενείς και ημέτερους.

Όμως το συγκεκριμένο περιστατικό, σύμφωνα και πάλι με ασφαλείς πληροφορίες, συνέβη σε καθημερινή ημέρα, πουως γνωστό οι υπάλληλοι αμοίβονται από την υπηρεσία τους και επομένως απ' όλους.

Οφείλουν να γνωρίζουν οι αιρετοί ότι ο Δήμος δεν αποτελεί ιδιωτικό κατάστημα και οι περιουσίες του ανήκουν στους δημότες και αποκλειστικά προς την υπηρεσία των δημοτών.

Επομένως, και τα οχήματα του Δήμου δεν μπορούν να κυκλοφορούν για προσωπικές διευθετήσεις. xx
Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ