Έτοιμη η νέα γεώτρηση του Δήμου

Έτοιμη η νέα γεώτρηση του Δήμου

Έτοιμη φαίνεται να είναι η νέα γεώτρηση του Δήμου στην περιοχή του "Βοϊδολίβαδου" και σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου κ. Ιορδάνη Εσκίογλου πολύ σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία, ενισχύοντας το πόσιμο νερό στη πόλη των Φαρσάλων.

Υπενθυμίζουμε ότι, πρόκειται για ένα έργο που είχε δει θύελλα αντιδράσεων κατά την θητεία της κ. Μαρίας Ίφου, όπου περίπου στο ίδιο σημείο είχε κατασκευαστεί ήδη μία γεώτρηση και εξαιτίας της κοντινής απόστασης με το βιολογικό καθαρισμό, δεν τέθηκε ποτέ σε λειτουργία.

Μάλιστα, οι τότε αντιδράσεις είχαν ως αποτέλεσμα να μην τεθεί σε λειτουργία από την πρώην Δημοτική Αρχή, παρά το γεγονός ότι το νερό ήταν ποιοτικώς καλό αλλά λόγω της όποιας επικινδυνότητας αποφασίστηκε από συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να μην λειτουργήσει.

Σήμερα η νέα γεώτρηση βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από την ήδη υπάρχουσα και οι πρόσφατες δηλώσεις του Δημάρχου δείχνουν να έχουν αναστατώσει πολλούς συμπολίτες μας.

Για τη νέα γεώτρηση που σύντομα θα μπει σε λειτουργία, έχουν ήδη εκφράσει την δυσαρέσκειά τους παρατάξεις της αντιπολίτευσης. xx
Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ