Διπλή εκδήλωση για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δασολόφου

Διπλή εκδήλωση για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δασολόφου

Δύο εκδηλώσεις διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Δασολόφου με μεγάλη επιτυχία.

Η πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου έφερε μνήμες συγκίνησης για την άδικη απώλεια ενός συμμαθητή τους, τον Σταύρο Ντοκούζη, που απεβίωσε το 1997.

Καθώς η απώλεια αυτή ήταν βαθύτατα χαραγμένη στη μνήμη της παιδικής τους ηλικίας, η Διοίκηση του Συλλόγου ένιωσε την απόλυτη ανάγκη να τιμήσει το πρώην συμμαθητή τους.

Έτσι, με μία ιδιαίτερη επιγραφή στην πόρτα της αίθουσας του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια της αίθουσας Ψυχαγωγίας με το όνομά του, “Σταύρο Ντοκούζη”, από την ανηψιά του Ελπίδα Θεωδοροπούλου που δυστυχώς δεν είχε την τύχη να γνωρίσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρευρέθηκαν οι γονείς και τα αδέρφια του αδικοχαμένου, πράγμα το οποίο συνέβαλε ακόμη περισσότερο στην συγκινητική φόρτιση της ατμόσφαιρας.

Στην εκδήλωση διαβάστηκε και τρισάγιο εις μνήμη του από τον ιερέα του χωριού πάτερ Νίκο Γεωργολόπουλο.

Η δεύτερη εκδήλωση αφορούσε την πολυπόθητη επανένωση μαθητών και εκπαιδευτικών του πρώην Δημοτικού Σχολείου Δασολόφου με γεννηθέντες του 1981 έως και το 1996.

Στην σπουδαία συνάντηση αυτή, οι τότε μαθητές ένιωσαν ρίγη συγκίνησης και νοσταλγίας από τα παιδικά τους χρόνια, κάτι που ένιωσαν και οι συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί τους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των μαθητών και παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μέλη του Συλλόγου είχαν φροντίσει να καλύψουν τις εκδηλώσεις με σπιτικά εδέσματα και αναψυκτικά.

      xx
Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ