Έτοιμη η πλατεία των Χαλκιάδων, όμως...

Έτοιμη η πλατεία των Χαλκιάδων, όμως...

Άκρως ευχάριστο είναι το γεγονός ότι αναμορφώνονται πλατείες σε κάποιες Κοινότητες μετά από χρόνια αναμονής βάση τεχνικών προγραμμάτων.

Οι σχετικές αναμορφώσεις στους χώρους αναψυχής όπως πλατείες, πάρκα κτλ, τείνουν να έχουν μία έλλειψη που εδώ και χρόνια προτείνουμε μέσα από αυτές τις σελίδες.

Πρόκειται για την έλλειψη σκίασης είτε με στέγαστρο, είτε κιόσκι, για να προφυλάσσονται οι επισκέπτες από ήλιο και βροχή.

Δεν γνωρίζουμε τους λόγους που η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου δεν συμπεριλαμβάνει αυτά στο έργο ή για ποιους λόγους η Δημοτική Αρχή δεν αποφασίζει για κάτι ανάλογο.

Οι πλατείες και οι χώροι αναψυχής πρέπει να απολαμβάνονται παντός καιρού και σαφώς είναι ένα πάγιο αίτημα όλων των δημοτών.

Όσο για τις σχετικές φωτογραφίες απεικονίζουν την ολοκλήρωση της πλατείας στους Χαλκιάδες όπου ακριβώς δίπλα παρατηρείται η άθλια κατάσταση δημοτικού χώρου πριν τις νέες παιδικές χαρές.

Λίγα μόλις μέτρα παρακάτω το εντελώς εγκαταλελειμμένο γήπεδο μπάσκετ που θυμίζει την κατάσταση άλλων γηπέδων σε πολλές Κοινότητες της επαρχίας.

  xx

Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ