Επαρχία Φαρσάλων: Οργή και αγανάκτηση από συμπολίτες μας για λακούβες

Επαρχία Φαρσάλων: Οργή και αγανάκτηση από συμπολίτες μας για λακούβες

Οργή και αγανάκτηση εκφράζουν δεκάδες συμπολίτες μας και όχι μόνο, για τις τεράστιες λακούβες που βρίσκονται σε αρκετά σημεία του οδοστρώματος στην πόλη των Φαρσάλων αλλά και σε όλη την επαρχία.

Φυσικά το γεγονός αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά σύμφωνα με τις διαμαρτυρίες τους, οι επαναλαμβανόμενες οχλήσεις στους αρμόδιους για να καλυφθούν οι λακούβες έχουν πέσει στο κενό.

Όπως έχουμε επισημάνει κατά το παρελθόν, οι σχετικές λακούβες σε Περιφερειακούς δρόμους αλλά και αυτές των φρεατίων στην πόλη των Φαρσάλων που έχουν μεγάλη απόσταση με την άσφαλτο, καταστούν κίνδυνο σε κάθε ανυποψίαστο οδηγό.

Οι περισσότεροι διαμαρτυρόμενοι κάνουν λόγο για σοβαρές υλικές ζημιές που έχουν υποστεί από αυτές, ενώ άλλες μαρτυρίες κάνουν λόγο για ατυχήματα με άλλα Ι.Χ!

Όπως και να έχει, οφείλει η Δημοτική Αρχή να δρα άμεσα στην αποκατάσταση του οδοστρώματος, σεβόμενη πάντα την ασφάλεια των οδηγών και την περιουσία κάθε ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με δηλώσεις συνεργείων της περιοχής, μας δήλωσαν ότι οι ζημιές που έχουν προκληθεί σε Ι.Χ. από σχετικές λακούβες φέρνουν τεράστιο κόστος και κυρίως όταν το Ι.Χ. είναι καινούργιο.

Μάλιστα μας διηγήθηκαν ότι δεν είναι λίγοι οι παθόντες που σκέφθηκαν να διεκδικήσουν αποζημίωση από τις αρμόδιες Αρχές. xx

Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ