Ανακρίβειες στα κοινωνικά δίκτυα (σχόλιο)

Ανακρίβειες στα κοινωνικά δίκτυα (σχόλιο)

Μέσω των κοινωνικών δικτύων παρατηρούμε δυστυχώς ανακρίβειες ανθρώπων που δεν λαμβάνουν γνώση για τοπικά θέματα και εκφέρουν γνώμες και απόψεις αδικώντας κάποιους εκτός από τους υπεύθυνους.

Έτσι, αντί να ασκούν δριμύ κατηγορώ στους πλέον αρμόδιους στοχοποιούν αυτούς που πραγματικά κάνουν προσπάθειες στην επίλυση προβλημάτων.

Ο λόγος περί ζημιών λόγω κακοκαιρίας που γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά και πολυπόθητα έργα όπως νερό, δρόμος Φάρσαλα-Λάρισας και άλλα που στερούνται την δημουργία τους.

Οφείλουμε λοιπόν να γνωρίζουμε ότι όλες οι ενέργειες που έχουν γίνει για την ανάδειξη και ανάπτυξη της επαρχίας μας και που αφορούν έργα υποδομής, έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα με την βοήθεια εξωτερικών παραγόντων, όπως Περιφερειάρχης, Βουλευτές και ακόμη πολιτικοί παράγοντες.

Πρόκειται για παράγοντες που έχουν ενεργήσει με ουσιαστική συμβολή στην επίλυση προβλημάτων και για την ανάπτυξη της επαρχίας μας, πολύ περισσότερο από την υποχρέωση που οφείλουν να πράττουν τοπικοί αιρετοί.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τέτοιες αναρτήσεις που εκτοξεύονται αδίκως, είναι εντελώς άστοχες σε σχέση με την πραγματικότητα. xx

Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ