Περί απουσίας... (σχόλιο)

Περί απουσίας... (σχόλιο)

Ως γνωστό, το να διεκδικήσεις μία θέση αιρετού απαιτεί να είσαι διατεθειμένος να αφιερώσεις άφθονο χρόνο για να υπηρετήσεις τη θέση της εκλογής σου.

Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι απαιτεί να αφαιρέσεις ένα μέρος του χρόνο σου από την προσωπική σου ζωή για να υπηρετήσεις πιστά και ουσιαστικά την νεοεκλεγείσα θέση.

Για τους λόγους αυτούς είναι αδιανόητο για έναν αιρετό να απουσιάζει από σημαντικές εκδηλώσεις- συναντήσεις καθώς δείχνουν την αφοσίωσή του για την θέση που υπηρετεί.

Η απουσία του Δημάρχου μας από την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ήταν κάτι που σχολιάστηκε σε όλο το Νομό της Λάρισας και όχι μόνο!

Ως γνωστό, η ομιλία του πρωθυπουργού που επισκέφθηκε τα Φάρσαλα και που ανακοίνωσε τα μεγάλα πολυπόθητα έργα, δεν θα ήταν απλά μία παρουσία του δημάρχου για να ακούσει εξαγγελίες.

Πρόκειται όμως για μία παρουσία όπου πραγματοποιείται η μεγαλύτερη σύσφιξη σχέσεων αιρετών σε ένα χώρο.

Η συγκεκριμένη παρουσία δείχνει την ευγνωμοσύνη προς τον πρωθυπουργό για τις πρόσφατες ανακοινώσεις πέρι φραγμάτων, τα 5 και πλέον εκατομμύρια ευρώ για τις αποκαταστάσεις του “Ιανού” και παράλληλα την σύσφιξη σχέσεων με υπουργούς, υφυπουργούς, γενικούς γραμματείς και άλλους συντελεστές.

Είναι απολύτως κρίμα που ο Δήμος μας και κυρίως η παράταξη του Δημάρχου, δεν εκπροσώπησε τον Δήμο στην συγκέντρωση της γαλάζιας παράταξης, έτσι ώστε να δώσει το παρών.

Κατόπιν των παραπάνω, η απουσία του Δημάρχου μας από σειρά σημαντικών εκδηλώσεων στην επαρχία μας έχει γίνει σύνηθες φαινόμενο.. ΧΧ

Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ