Το Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Φαρσάλων καταγγέλλει...

Το Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Φαρσάλων καταγγέλλει...

Το Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Φαρσάλων καταγγέλλει τις συνεχιζόμενες, απρόκλητες επιθέσεις των δυνάμεων καταστολής ενάντια στους φοιτητές μέσα στα Πανεπιστήμια, στις κινητοποιήσεις ακόμη και σε συναυλίες.

Η καταστολή και η τρομοκρατία, διαχρονικά, όσο κι αν το επεδίωκαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις, δεν ανάκοψε τους αγώνες.

Τα παιδιά μας που φοιτούν στα Πανεπιστήμια, που αγωνίζονται στους δρόμους για καλύτερη Εκπαίδευση, για σχολείο που να μορφώνει και όχι να παράγει με απειλές, τρομοκρατία και ξυλοφόρτωμα πειθήνια όργανα και χειροκροτητές των αντεργατικών και αντιεκπαιδευτικών μέτρων, δεν είναι μόνα τους.

Εμείς οι εργάτες, οι γονείς τους, είμαστε στο πλευρό τους.

Η κυβέρνηση και οι δυνάμεις καταστολής να κόψουν τα νταηλίκια και την τρομοκρατία και αντί να βάζουν αστυνομικούς στα Πανεπιστήμια, να κοιτάξουν να πάρουν ουσιαστικά μέτρα για τα τεράστια προβλήματα της Εκπαίδευσης.

Να κοιτάξουν να φτιάξουν φοιτητικές εστίες. Να κοιτάξουν πως θα στεγαστούν χιλιάδες φοιτητές που βρίσκονται μακριά από τον τόπο κατοικίας τους και οι φοιτητικές εστίες είναι ανύπαρκτες.

Πάει πολύ, αυτοί, που έχουν φέρει τον λαό σε αυτή την κατάσταση, να απλώνουν το χέρι τους πάνω στα παιδιά μας.

Να ξέρουν ότι το εργατικό κίνημα έχει αποδείξει ότι με τον αγώνα του «κόβει τα χέρια» που απλώνονται πάνω στα παιδιά μας και τις οικογένειές μας.

Φοιτητές, εργατιά, μια φωνή και μια γροθιά

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ 18-9-2022 XX
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ