“Μπαλώματα άρπα-κόλλα” σε δρόμους της επαρχίας Φαρσάλων

“Μπαλώματα άρπα-κόλλα” σε δρόμους της επαρχίας Φαρσάλων

Μόνο με την έκφραση “άρπα-κόλλα” θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τις αποκαταστάσεις από λακούβες και γούρνες στο επαρχιακό δίκτυο όπως αυτές που έγιναν στο Ρήγαιο.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, οι εν λόγω αποκαταστάσεις δείχνουν να έχουν γίνει με απόλυτη προχειρότητα, θέτοντας σε ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο κάθε ανυποψίαστο οδηγό που μπορεί να θεωρήσει ότι η αποκατάσταση έχει πραγματοποιηθεί σε όλη την καταστραμμένη άσφαλτο.

Όπως φαίνεται στην μία εικόνα,η αρμόδια υπηρεσία δεν έχει καλύψει όλες τις λακούβες που υπάρχουν στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ στη δεύτερη η άσφαλτος που τοποθετήθηκε για να καλύψει την λακούβα εξέχει από το έδαφος θέτοντας σε μεγαλύτερο κίνδυνο τους οδηγούς.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι σε κάθε μικρό ή μεγάλο έργο υπάρχει υπεύθυνος που εποπτεύει το κάθε έργο, έτσι ώστε να μην δημιουργείται μια άμορφη μάζα ασφάλτου όπως αυτή στις φωτογραφίες.

Οι δημότες των Κοινοτήτων, όπως όλοι οι δημότες, έχουν το δικαίωμα να βλέπουν μικρά και μεγάλα έργα να γίνονται όπως πρέπει, και όχι έργα “άρπα-κόλλα”. ΧΧ

Πηγή: Εφημερίδα "Νέα Φάρσαλα"

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ