Εθιμοτυπικές επισκέψεις...

Εθιμοτυπικές επισκέψεις...

Πρώτο γύρο εθιμοτυπικών επισκέψεων είχε ο Πρόεδρος του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου Δασολόφου κ. Ευρυπίδης Τριανταφύλλου με μέλη του, όπου το Σάββατο συναντήθηκε με τον βουλευτή ΝΔ Λάρισας κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο.

Στην προσπάθεια ανάδειξης του Συλλόγου αλλά και της Κοινότητας, ο κ. Τριανταφύλλου ενημέρωσε τον βουλευτή για την δυναμική της Κοινότητας και το ύψιστης σημασίας μνημείο στο Ορμάν Μαγούλα.

Παράλληλα, έκανε λόγο για μεγάλους ευεργέτες της Κοινότητας και συμπολίτες του που έχουν καταξιωθεί ανά την Ελλάδα με έργο.

Ως γνωστό, η συγκεκριμένη Κοινότητα διατηρεί μία σειρά από επιχειρήσεις όπως 3 καφέ-ταβέρνες, μίνι μάρκετ, πρατήριο υγρών καυσίμων, συνεργείο οχημάτων και άλλες βιοτεχνικές επιχειρήσεις.

Για τους λόγους αυτούς, ο κ. Τριανταφύλλου εξήγησε στον κ. Χαρακόπουλο ότι οφείλει η πολιτεία να συνεισφέρει στην ανάδειξη τέτοιων Κοινοτήτων, για την αποφυγή εγκατάλειψης της υπαίθρου από νέους ανθρώπους.

Τόνισε δε, ότι το ιστορικό μνημείο στο Ορμάν Μαγούλα (με τους 40 απαγχονισθέντες από Γερμανικά στρατεύματα) σε συνάρτηση με το νέο δρόμο της Βλαχόστρατας, μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επισκεψιμότητα του χωριού.

Ο Βουλευτής ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του Συλλόγου και τα μέλη του κατόπιν μιας εγκάρδιας συζήτησης και δεσμεύθηκε να βοηθήσει στην ανάδειξη του Συλλόγου και της Κοινότητας μέσω των δυνατοτήτων του.

Στη συνέχεια ο κ. Τριανταφύλλου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφεριάρχη Λάρισας κ. Βασίλη Πινακά όπου και συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του Συλλόγου αλλά και της Κοινότητας.

Η φιλική συζήτηση των δύο αντρών αποτέλεσε στη δέσμευση του Αντιπεριφερειάρχη να ανταποκριθεί στην πρόσκληση του κ. Τριανταφύλλου για να επισκεφθεί την Κοινότητα. XX

Πηγή: Εφημερίδα “Νέα Φάρσαλα”

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ