ΕΛΛΑΔΑ

Βροχές, καταιγίδες και μπουρίνια τον Δεκαπενταύγουστο


Αλλαγή θα παρουσιάσει το σκηνικό του καιρού στη χώρα μας τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες των επόμενων ημερών, αρχής γενομένης από σήμερα, με βροχές και τοπικές καταιγίδες, σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr.

«Κινηματογραφική» ληστεία στην Λαμία


Ανθρωποκυνηγητό έχει στήσει η αστυνομία μέσα στην πόλη της Λαμίας για να εντοπίσει τα 4 άτομα που αποπειράθηκαν να ληστέψουν πολυκατάστημα ηλεκτρικών.

Σχεδόν 340 άνθρωποι πνίγονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα


Προβληματισμό προκαλούν τα στοιχεία για τους πνιγμούς στην θάλασσα στην Ελλάδα. Πάνω από 300 άτομα χάνουν τη ζωή τους στη θάλασσα κάθε χρόνο, ενώ το ποσοστό των Ελλήνων που δεν ξέρει να κολυμπάει ξεπερνά το 50%.

Έρχονται νέα voucher για φθινοπωρινές διακοπές


Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι περισσότεροι, αν δεν έχουν ήδη φύγει για διακοπές να ετοιμάζονται να φύγουν μέσα στον Αύγουστο και συγκεκριμένα γύρω στο 15αυγουστο που παραδοσιακά φεύγουν οι περισσότεροι Έλληνες, παρόλα αυτά νέα voucher διακοπών έρχονται τις επόμενες μέρες και εβδομάδες.

Απειλούσε να σκοτώσει με καραμπίνα την πρώην σύντροφό του


Συναγερμός σήμανε χθες στη Χίο, όταν μια γυναίκα τηλεφώνησε στην Αστυνομία και κατήγγειλε ότι ο πρώην σύντροφός της βρισκόταν έξω από το σπίτι της οπλισμένος με μια καραμπίνα και απειλούσε να τη σκοτώσει.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ