ΕΛΛΑΔΑ

Μαρουσάκης: Έρχεται σύντομη μίνι κακοκαιρία


Για σύντομη αλλά ισχυρή κακοκαιρία κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο μετεωρολόγος κ. Κλέαρχος Μαρουσάκης, σύμφωνα με τον οποίο βαρομετρικό χαμηλό από τα δυτικά τμήματα της Ευρώπης, αναμένεται να απασχολήσει τη χώρα μας από αύριο το απόγευμα και από τα δυτικά δίνοντας σύντομες αλλά τοπικά ισχυρές βροχές – καταιγίδες.

ΟΑΕΔ - ΔΥΠΑ: Πώς θα λάβετε για δεύτερη φορά το επίδομα ανεργίας


Για να δικαιούται ο εργαζόμενος να επιδοτηθεί από το ταμείο ανεργίας ΟΑΕΔ - ΔΥΠΑ, πρέπει να έχει πραγματοποιήσει 80 ημέρες εργασίας κατ` έτος στα δύο προηγούμενα χρόνια πριν την επιδότησή του.

Βελτιώνεται ο καιρός σήμερα


Βελτιώνεται σιγά σιγά ο καιρός, με το βαρομετρικό χαμηλό να απομακρύνεται προς την Τουρκία.

ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα για ανέργους με επιδότηση μισθού ως 70%


Τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθεί από τη ΔΥΠΑ -ΟΑΕΔ η έναρξη του προγράμματος «Επιχορήγηση επιχειρήσεων για την πρόσληψη 3.000 ανέργων ηλικίας 56 ετών και άνω» που αφορά την επιδότηση μισθού ως 70% με ανώτατο ποσό τα 715,40 ευρώ.

Προειδοποίηση Μαρουσάκη: Έρχεται και νέα κακοκαιρία από Δευτέρα


Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι ήπιος, χρειάζεται όμως προσοχή από Δευτέρα καθώς θα έρθει ένα σύντομο νέο κύμα κακοκαιρίας, με βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προειδοποίησε ο γνωστός μετεωρολόγος κ. Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Έκτακτο δελτίο καιρού ΕΜΥ: Η "Ariel" φέρνει ραγδαίες βροχοπτώσεις


Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε στις 29-11-22 με α.α. 17/2022 επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Επισημαίνεται πως δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις και επαναλαμβάνεται ως έχει.

10 διαφορετικοί τρόποι για να ρωτήσεις το παιδί πώς ήταν η μέρα στο σχολείο


Η ρουτίνα της καθημερινότητας και η βιασύνη πολλές φορές μας βάζουν στον αυτόματο πιλότο ακόμη και όσον αφορά τα παιδιά. Έτσι συχνά χάνεται η επικοινωνία με τα παιδιά μας ακόμη και στα πιο απλά θέματα.

Πάρκινγκ σε πυλωτές: Χάος με τις θέσεις - Τι ισχύει και η πρόταση για μεταβίβαση


Θέματα νομιμότητας με τις μεταβιβάσεις θέσεων στάθμευσης σε πιλοτές παλαιών πολυκατοικιών θέτει απόφαση του Αρείου Πάγου, με βάση όσα ανέφερε σε τηλεοπτικές του εμφανίσεις ο Στράτος Παραδιάς, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ).

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ