Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια τμήματα και τοπικά παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα προβλέπεται για σήμερα, Τρίτη 27 Δεκεμβρίου. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη και η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το meteo.gr, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 13 βαθμούς), 2 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 3 έως τους 13 βαθμούς), 5 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως 19 βαθμούς στην Κρήτη, 6 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο Νότιο Αιγαίο γενικά από δυτικές διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στον Κορινθιακό Κόλπο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ. xx
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ