ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστολή δρομολογίων στη διαδρομή Αθήνα – Καλαμπάκα – Αθήνα

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστολή δρομολογίων στη διαδρομή Αθήνα – Καλαμπάκα – Αθήνα

Αναστέλλεται από αύριο Τρίτη 17 Νοεμβρίου η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών 884 και 885 στη διαδρομή Αθήνα - Καλαμπάκα - Αθήνα, στο πλαίσιο περιορισμού των άσκοπων μετακινήσεων και αποφυγής συνωστισμού.

Το πρόγραμμα των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ τροποποιείται βάσει των μέτρων που επιβάλλονται από τις αρμόδιες αρχές.

Τα μέτρα κατά του κορονοϊού
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες που κατέχουν εισιτήρια με συγκεκριμένη ημερομηνία ταξιδιού να ανταλλάξουν το εισιτήριο με ονομαστικό ταξιδιωτικό κουπόνι ίσης αξίας και με ισχύ ενός έτους και λαμβάνει αυστηρά μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα:
Πραγματοποιούνται εντατικοί καθαρισμοί με πιστοποιημένα υλικά απολύμανσης σε όλους τους συρμούς σε ημερήσια βάση και κατά την διάρκεια του ταξιδιού, όπου προβλέπεται συνεργείο καθαρισμού επί της αμαξοστοιχίας.

Έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά υγρά και οδηγίες προσωπικής υγιεινής σε όλα τα τραίνα τόσο για το προσωπικό όσο και για τους επιβάτες.

Πραγματοποιείται αλλαγή φίλτρων αέρα ανά μία εβδομάδα σε όλες τις αμαξοστοιχίες, ο δε αέρας εντός των τραίνων είναι κατά 30% αέρας περιβάλλοντος και όχι ανακύκλωσης.

Στα σημεία πώλησης έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα (γάντια, αντισηπτικά) ώστε η ανταλλαγή χρημάτων και εισιτηρίων να γίνεται με τον πλέον ασφαλή τρόπο.

Το προσωπικό επί των αμαξοστοιχιών έχει ενημερωθεί για το πρωτόκολλο αντιμετώπισης περιστατικού και έχει προμηθευτεί το προβλεπόμενο υλικό.

Έχει προβλεφθεί χώρος απομόνωσης περιστατικού επί των αμαξοστοιχιών. XX
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ