Νέα Σμύρνη: Στο αυτόφωρο ο 22χρονος επιδειξίας

Νέα Σμύρνη: Στο αυτόφωρο ο 22χρονος επιδειξίας

Μέσα από σειρά καταγγελιών, μαρτυριών αλλά και των δεδομένων στο κινητό και τον υπολογιστή του, οι αναλυτές της Ασφάλειας προσπαθούν να συνδέσουν το παζλ ώστε να σχηματίσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για την δράση του νεαρού.

Ο 22χρονος φοιτητής της σχολής Μηχανολόγων - Μηχανικών των ΤΕΙ πιθανόν να εμπλέκεται και σε απόπειρες βιασμών, πέραν της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Στην περίπτωση αυτή ίσως σχηματιστεί και νέα δικογραφία.

Και αυτό γιατί φέρεται να υπάρχουν και άλλες καταγγελίες, που κάνουν λόγο για βίαιες επιθέσεις του 22χρονου εναντίον νεαρών γυναικών, που επισύρουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα όπως της απόπειρας βιασμού.

Καταγγελία για παρενόχληση στην Νέα Σμύρνη
Οι πληροφορίες μιλούν για καταγγελία του περασμένου Αυγούστου μιας 22χρονης γυναίκας, ότι ένας νεαρός άνδρας που προσομοιάζει με τον συλληφθέντα, της επιτέθηκε έξω απο την πολυκατοικία της, την έπιασε απο τον λαιμό και προσπάθησε να της βγάλει το σορτσάκι.

Η καταγγελία αυτή υπάρχει στην Αστυνομία, όμως αυτό που προσπαθούν να διαπιστώσουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας είναι αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Παράλληλα, υπάρχουν και καταγγελίες που εξετάζονται για επιθέσεις, μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικιών στον Νέο Κόσμο σε γυναίκες, που έχουν να κάνουν με ανάρμοστες προσεγγίσεις και βίαια συμβάντα, ενώ οι αστυνομικοί γυρίζουν τουλάχιστον δύο χρόνια πίσω και ανασύρουν ύποθέσεις περίεργες απο την περιοχή του κέντρου, της Νέας Σμύρνης, της Ακρόπολης και του Αγίου Δημητρίου. xx
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ