Απολογείται σήμερα ο ιερέας που επιτέθηκε σε 10 άτομα με βιτριόλι

Απολογείται σήμερα ο ιερέας που επιτέθηκε σε 10 άτομα με βιτριόλι

Στις 11 το πρωί αναμένεται να απολογηθεί ο ιερέας που επιτέθηκε με βιτριόλι σε 10 άτομα στη Μονή Πετράκη.

Ο κατηγορούμενος έλαβε νέα προθεσμία καθώς δεν είχε διαβιβαστεί στην ανάκριση ο ιατρικός του φάκελος. «Δεν υπάρχει εκκλησιαστική δικαιοσύνη όλα θα αποδειχθούν», είπε ο κατηγορούμενος βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ιερέα ασκήθηκε δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή. «Δεν ήξερα ότι θα κάνω κακό. Ζητώ συγνώμη.

Τα υπόλοιπα θα τα πει ο δικηγόρος μου» είπε εξερχόμενος της Εισαγγελίας ο ιερέας, ο οποίος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για αυτή την εβδομάδα.

Ο υπό καθαίρεση ιερέας παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα χωρίς ράσα, με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα και φορώντας μάσκα για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο 37χρονος επιτέθηκε με καυστικό υγρό στους αρχιερείς του συνοδικού δικαστηρίου την ώρα που συνεδρίαζαν για την καθαίρεσή του, καθώς κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών.

Την Πέμπτη, ο ιερέας που προχώρησε στην πρωτοφανή επίθεση με καυστικό υγρό κατά μητροπολιτών στη Μονή Πετράκη το βράδυ της Τετάρτης 23 Ιουνίου μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο και συγκεκριμένα στο Δρομοκαΐτειο, προκειμένου να εξεταστεί η ψυχική του υγεία.

Ο 37χρονος εξετάστηκε από τους γιατρούς φυλασσόμενος καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είχε επικαλεστεί ψυχιατρικά προβλήματα υγείας. xx
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ