Επίθεση με βιτριόλι: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η Έφη Κακαράντζουλα

Επίθεση με βιτριόλι: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η Έφη Κακαράντζουλα

«Καταπέλτης» η αγόρευση του εισαγγελέα στη δίκη για την άγρια επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Με την αγόρευση του ο εισαγγελέας Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης δεν άφησε κανένα περιθώριο παρερμηνείας αναφορικά με τις προθέσεις της Έφης Κακαράντζουλα, προτείνοντας την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχκή κατάσταση.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, σημείωσε πως ο εισαγγελέας έπιασε όλα τα στοιχεία της υπόθεσης ένα προς ένα και τα ανέλυσε και κατέληξε ότι η κατηγορούμενη ήθελε να σκοτώσει.

Σχολιάζοντας την αποχώρηση της κατηγορουμένης από τη δικαστική αίθουσα κατά τη διάρκεια της αγόρευσης του Εισαγγελέα, ο κ. Λύτρας είπε πως το έκανε από εκνευρισμό, αλλά και γιατί δεν άντεξε να ακούσει αυτά που καταμαρτυρούσε.

«Η μεγαλύτερη καταδίκη της ήταν ότι κατάφερε να κάνει την Ιωάννα σύμβολο δύναμης», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το χρόνο παραμονής της κατηγορούμενης στη φυλακή η πρόβλεψη του κ. Λύτρα είναι πώς θα παραμείνει μέσα για 5,5 το πολύ 6 χρόνια:

«Mιλάμε για 15 χρόνια κάθειρξη. Θα εκτίσει τα 3/5 της ποινής, στα 5,5-6 χρόνια θα είναι έξω», είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως ο συνολικός χρόνος έκτισης της ποινής της θα καθοριστεί εν πολλοίς και από την στάση που θα τηρήσει μέσα στις φυλακές.

Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, πως η Έφη Κακαράντζουλα έχει ήδη προχωηρήσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και συγκεκριμένα έχει πιαστεί να κλέβει από συγκρατούμενές της. XX
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ