Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Λάρισας για διοργάνωση WEBINAR

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Λάρισας για διοργάνωση WEBINAR

Αγαπητά μας μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι το Επιμελητήριο Λάρισας διοργανώνει την Τρίτη 17-5-2022 και ώρα 18.00 δίωρο webinar με την θέμα «ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ - ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ» και εισηγητή τον δικηγόρο με ειδίκευση στο δίκαιο της ψηφιακής τεχνολογίας κ. Χρίστο Δημητρίου.

Οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο τομέα έχουν επηρεάσει και θα εξακολουθούν να επηρεάζουν στο μέλλον τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Τα εμπορικά σήματα, η σημασία τους για την επιχείρηση και ο τρόπος κατοχύρωσής τους αποτελούν έναν άμεσο επιδραστικό τομέα της τεχνολογίας.

Το ίδιο συμβαίνει και στη διαχείριση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από την επιχείρηση.

Πιο συγκεκριμένα η θεματολογία του σεμιναρίου είναι η κάτωθι:
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Η ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ. ΠΟΙΑ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ. ΠΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
ΣΚΙΑΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ. ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑ E - SHOP. Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ.

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΣΩΝ ΤΗΡΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Ο ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ
ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

Παρακαλούμε δηλώστε την πρόθεση για συμμετοχή σας μέχρι και την Τετάρτη 11-5-2022 στο link: https://forms.gle/Pddgqsra9ivT6Lj56 προκειμένου να σας αποστείλουμε τη διεύθυνση zoom. (Τον σύνδεσμο μπορείτε να τον βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας). xx
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ