ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 19χρονη δόκιμο


Μέσα σε κλίμα απέραντης θλίψης η τοπική κοινωνία της Λάρισας αποχαιρετά σήμερα τη 19χρονη ναυτική δόκιμο του Πολεμικού Ναυτικού, που έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού.

7 νέες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις στην Π.Ε. Λάρισας με τη στήριξη της Περιφέρειας


Τη διοργάνωση επτά νέων πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων στην Π.Ε. Λάρισας με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο που συνεδρίασε σήμερα. Πρόκειται για:

Επιμελητήριο Λάρισας: Ανακοίνωση για αναστολή καταχώρησης στο ΓΕΜΗ


Το Επιμελητήριο Λάρισας ενημερώνει τα μέλη του ότι σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία (Ν.4919/2022, άρθρο 29) από την 01/07/2022, όσες επιχειρήσεις δεν έχουν εκπληρώσει την υποχρέωση δημοσίευσης σημαντικών πράξεων και στοιχείων στο ΓΕΜΗ, τίθενται σε Αναστολή Καταχώρισης δηλαδή, δεν θα δύνανται να υποβάλλουν οποιαδήποτε νέα αίτηση καταχώρισης πράξης ή στοιχείου είτε στο Πληροφοριακό Σύστημα του Γ.Ε.ΜΗ. είτε στην Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ., έως την ολοκλήρωση της καταχώρισης των πράξεων που εκκρεμούν.

Λάρισα: Συνελήφθη ο εργοδότης που επιτέθηκε σε εγκυμονούσα υπάλληλο


Συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου ο συνιδιοκτήτης επιχείρησης καφέ στη Λάρισα που επιτέθηκε σε εργαζόμενη, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση εγκυμοσύνης, επειδή τον είχε καταγγείλει στο παρελθόν στην Επιθεώρηση Εργασίας για καθυστερήσεις στη μισθοδοσία της.

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Eνημέρωση για τις επιχειρήσεις και τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις που επλήγησαν από τον “Διομήδη” - ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ


Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις και τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις που βρίσκονται στους Δήμους Φαρσάλων και Κιλελέρ και επλήγησαν από τη θεομηνία “Διομήδης” της 10ης και 11ης Ιανουαρίου 2022, ότι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις οικονομικής ενίσχυσης για τις ζημίες που υπέστησαν στα στοιχεία του ενεργητικού τους.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ