ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Περισσότερες από 200 αιτήσεις σύνδεσης για το φυσικό αέριο στο Μελισσοχώρι και στη Χάλκη του Δήμου Κιλελέρ

Δράση ενημέρωσης για τις νέες συνδέσεις και την ασφάλεια του φυσικού αερίου από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ Δράση ενημέρωσης για τις νέες συνδέσεις και την ασφάλεια του φυσικού αερίου από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣστο πλαίσιο ανάπτυξης του δικτύου φυσικού αερίου σε νέες περιοχές της Αδείας της,πραγματοποίησε ενημερωτικές δράσεις με την επίσκεψη της Κινητής Μονάδας Εξυπηρέτησης ΚαταναλωτώνστηνΚεντρική Πλατεία του Μελισσοχωρίου στις 7 Μαρτίου 2023 και αντίστοιχα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Χάλκης του Δήμου Κιλελέρ στις 8 Μαρτίου 2023.

Σκοπός των Δράσεων ήταν η ενημέρωση για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου και η καταγραφή του ενδιαφέροντος των πολιτών, όπου συνολικά υποβλήθηκαν περισσότερες από 200 αιτήσεις σύνδεσης!

Δράση ενημέρωσης στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δημοτικής Κοινότητας Χάλκης
Στο Κλειστό Γυμναστήριο της Χάλκης παρευρέθηκαν, ο αντιδήμαρχοςτου Δήμου Κιλελέρ, κ. Τρ. Τσινούλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Κ. Χατζηκωνσταντίνου,η Διευθύντρια Στρατηγικής και Ανάπτυξης Αγοράς Φυσικού Αερίου,κα Ευθ. Καλογήρου,καθώς και στελέχη της ΕΔΑ ΘΕΣΣ όπου ενημέρωσαν τους πολίτες για την διαδικασία σύνδεσης και την ορθή και ασφαλή χρήση του φυσικού αερίου.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για τη σύνδεση των ανωτέρω περιοχών του Δήμου Κιλελέρ με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου εντός του 2023, σύμφωνα με το εγκεκριμένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ όπουαναμένεται να ολοκληρωθούν με την αεριοδότηση του δικτύου στην έναρξη της χειμερινής περιόδου.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Κ. Χατζηκωνσταντίνου, εξέφρασε την ικανοποίηση του, που οι πολίτες είναι σε θέση να επωφεληθούν τη χρήση του φιλικού αυτού και οικονομικού καυσίμου, χάρη στην άρτια συνεργασία του Δήμου με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ και τόνισε ότι είναι μεγάλος ο αριθμός προσέλευσης των πολιτώνστις δύο περιοχές, Μελισσσοχώρι και Χάλκη.Δράση ενημέρωσης στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσοχωρίου
Από την πλευρά της η κα Ευθ. Καλογήρου,δήλωσε ότι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη χρονιά το 2022, παρόλο την ενεργειακή κρίση που επικρατεί, όπου οι νέες συμβάσεις σύνδεσης καταναλωτών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας άγγιξαν τις5.000, αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στο φυσικό αέριο.

Οι χρήστες δηλώνουν ικανοποιημένοι, καθώς έχει αποδειχθεί ότιπαραμένει διαχρονικά τοπιο οικονομικό, ασφαλές, εύχρηστο και μετρήσιμο συμβατικό καύσιμο.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ είναι αρμόδια για την κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση του Δικτύου Διανομής έως και το Σημείο Παράδοσης του φυσικού αερίου στον Καταναλωτή.

Οι νέοι καταναλωτές είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για την επιλογή αδειοδοτημένου Εγκαταστάτη για την κατασκευή της εσωτερικής εγκατάστασης μετά τον μετρητή, καθώς και για την επιλογή Προμηθευτή όσον αφορά στην Σύμβαση Προμήθειας Φυσικού Αερίου.

Επιπλέον οι καταναλωτές πρέπει να προβαίνουν στην ετήσια τακτική συντήρηση για να διασφαλίζουν την καλή λειτουργία της εγκατάστασης.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπογραφούν και τα συμβόλαια σύνδεσης με τα 10 Δημοτικά Κτίρια των περιοχών Χάλκης και Μελισσοχωρίου προσφέροντας μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειαςκαι συμβάλλοντας σημαντικά στον περιορισμό των δαπανών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Για την εξυπηρέτηση των αιτήσεων συνδέσεων φυσικού αερίου, οι πολίτες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 11 150 ή 2310584444, να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.edathess.gr, ή το Γραφείο Εξυπηρέτησης στην οδό Φαρσάλων 219, Λάρισα.

Επισημαίνεται ότι ισχύει η Έκπτωση 100%στα Τέλη Σύνδεσηςγια όλο το 2023και για όλους τους νέους καταναλωτές που θα υπογράψουν Σύμβαση Σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ. XX
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ