Βόλος: Μπλόκο της αστυνομίας απέτρεψε νέο κορωνοπάρτι

Βόλος: Μπλόκο της αστυνομίας απέτρεψε νέο κορωνοπάρτι

Νέο κορωνοπάρτι απέτρεψε η αστυνομία του Βόλου χθες το βράδυ, καθώς άνδρες της με περιπολικά και μηχανές απέκλεισαν την κεντρική πλατεία και δεν έδωσαν κανένα περιθώριο για «παρατράγουδα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thenewspaper.gr μετά το κορωνοπάρτι που έγινε προχθές τα ξημερώματα σε κεντρική πλατεία του Βόλου, η αστυνομία δεν είχε σκοπό να αφήσει να πραγματοποιηθεί και νέα συγκέντρωση.

Τις τελευταίες ημέρες οι κάτοικοι στις οδούς Τ. Οικονομάκη, Αγ. Νικολάου, Κουμουνδούρου είχαν κάνει καταγγελίες για παράνομα πάρτι. Το ποτήρι ξεχείλισε χθες τα ξημερώματα όταν περισσότερα από 150 άτομα έστησαν κορωνοπάρτι στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Η αστυνομία όμως, αποφάσισε να κόψει την όρεξη σε όσους ονειρεύονταν να στήσουν και πάλι χθες ένα νέο πάρτι εκεί.

Έτσι, το μπλόκο που έκανε η αστυνομία και μάλιστα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, Μιλτιάδη Αλεξάκη, να ηγείται της όλης επιχείρησης, απέτρεψε νέες τέτοιες σκηνές.

Ο dj χρησιμοποιούσε τα ηχεία του αυτοκινήτου του για να δείνει τον αριθμό του και συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ θα του επιβληθεί το βαρύ πρόστιμο που προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις. XX
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ