Πήλιο: «Βιώνω την κακοποίηση» έγραφε σύζυγος ιερέα στο Facebook

Πήλιο: «Βιώνω την κακοποίηση» έγραφε σύζυγος ιερέα στο Facebook

Συγκλονίζει η ανάρτηση που φέρεται να έκανε σύζυγος ιερέα από το Νότιο Πήλιο και στην οποία εξομολογούνταν την κακοποίηση που βίωνε.

Η γυναίκα, σύμφωνα με το gegonota.news, έγραφε σε διαδικτυακή ομάδα στο Facebook πως ο σύζυγός της την κακοποιεί λόγω εξωσυζυγικής σχέσης. Από το περιβάλλον του ιερέα διέρρευσε πως η σύζυγος τον ζήλευε.

Χθες ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου εμφανίστηκε ο κατηγορούμενος ιερέας, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με την τοπική ιστοσελίδα, την περασμένη Παρασκευή πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο μετά από καταγγελία της συζύγου του ότι τη χτύπησε και ότι έσπασε το σπίτι.

Η σύζυγος του ιερέα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν τρομοκρατημένη στο δικαστήριο και δέχτηκε να υπάρξει ποινική διαμεσολάβηση, ώστε να επιλύσουν τις ενδοοικογενειακές διαφορές τους και παράλληλα αίρονται και οι απαγορεύσεις που είχαν επιβληθεί στον ιερέα δηλαδή να μην πλησιάσει τη συζυγική εστία και την πρεσβυτέρα σε απόσταση μικρότερη των 150 μέτρων.

Η πρεσβυτέρα από το προηγούμενο Σάββατο είχε ζητήσει από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο να μην ασκηθεί δίωξη σε βάρος του συζύγου της, παρά το γεγονός ότι το επεισόδιο της λεκτικής βίας, των εντάσεων, των φωνών και της χειροδικίας είχαν σημειωθεί και κατά το παρελθόν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συνταχθεί το πρακτικό της ποινικής διαμεσολάβησης και στις 4 Ιουλίου, θα επιστρέψει το ζευγάρι στο δικαστήριο, προκειμένου να τεθεί στο αρχείο η ποινική δίωξη του ιερέα. xx
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ