Σκιάθος: Συνεχίζουν οι τουρίστες να στέκονται πίσω από τις τουρμπίνες αεροπλάνου

Σκιάθος: Συνεχίζουν οι τουρίστες να στέκονται πίσω από τις τουρμπίνες αεροπλάνου

Oι τουρίστες στη Σκιάθο συνεχίζουν να αψηφούν τις προειδοποιητικές σημάνσεις και τα φανάρια ακόμα και μία ημέρα μετά τον τραυματισμό τουρίστριας, πηγαίνοντας ξανά στο αεροδρόμιο του νησιού και τραβώντας φωτογραφίες σε απόσταση αναπνοής από τις τουρμπίνες του αεροπλάνου.

Μέσα σε 10 ημέρες 2 τουρίστες τραυματίστηκαν σοβαρά. Μια 61χρονη γυναίκα νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αφού παρασύρθηκε από την ώθηση των τουρμπινών, ενώ ένας άνδρας εκτινάχθηκε μέσα στη θάλασσα.

Η παρατήρηση αεροσκαφών, το διαδεδομένο plain spotting, είναι από τα πιο δημοφιλή χόμπι και μάλιστα οι λάτρεις του είδους σύμφωνα με το Live News έχουν χαρτογραφήσει σε ειδική ιστοσελίδα στο ίντερνετ τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο, με τις εντυπωσιακότερες προσγειώσεις και απογειώσεις αεροπλάνων.

Μάλιστα υπάρχει και χάρτης των αεροδρομίων της Ελλάδας, με διαδρόμους προσγειώσεις και απογειώσεις που προσφέρονται για plain spotting, με τους ειδικούς να προτείνουν και τα αεροδρόμια της Κέρκυρας και της Σάμου για τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Ωστόσο, η Σκιάθος ξεχωρίζει ως το πιο τέλειο μέρος για να παρακολουθείς τα αεροπλάνα να περνάνε χαμηλά πάνω από το κεφάλι σου. XX
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ