Τετράχρονος πήρε το αυτοκίνητο του παππού του και πήγε να πάρει σοκολάτες!

Τετράχρονος πήρε το αυτοκίνητο του παππού του και πήγε να πάρει σοκολάτες!

Ο λόγος; Η απίστευτη λαχτάρα του για σοκολάτες τον οδήγησε στο να… κλέψει το αυτοκίνητο του παππού του προκειμένου να φτάσει στο κοντινότερο βενζινάδικο για να αγοράσει μερικές.

Προφανώς το θεώρησε απολύτως φυσιολογικό, αφού το βενζινάδικο απείχε δύο χιλιόμετρα από το σπίτι του. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι είδαν ένα αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα περίπου 25-30 χιλιομέτρων προτού φτάσει στο πρατήριο βενζίνης.

Μέχρι να φτάσει εκεί, ο τετράχρονος προσέκρουσε, ευτυχώς ελαφρά, σε αρκετά ταχυδρομικά κουτιά, που βρίσκονταν μπροστά από τα σπίτια από τα οποία διερχόταν, ενώ ένα κομμάτι του προφυλακτήρα βρέθηκε στο σπίτι ενός γείτονα.

Ο μικρός, για καλή του τύχη, έφτασε σώος και αβλαβής στο πρατήριο. Ωστόσο, μόλις τον είδαν οι εργαζόμενοι να κατεβαίνει από τη θέση του οδηγού, σοκαρίστηκαν και, όπως ήταν φυσικό, κάλεσαν την αστυνομία.

Όπως αποκάλυψε ο μικρός αργότερα, χρησιμοποίησε το μπαστούνι του παππού του για να αρπάξει τα κλειδιά που ήταν κρεμασμένα στον τοίχο και όταν δεν κοιτούσε κανείς, μπήκε στο αυτοκίνητο και έβαλε μπρος.

back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ