Ξύπνησε από κώμα μετά από δύο χρόνια και αναγνώρισε ως δράστη τον αδελφό της

Ξύπνησε από κώμα μετά από δύο χρόνια και αναγνώρισε ως δράστη τον αδελφό της

Ένας 55χρονος άνδρας από το Cottageville της Δυτικής Βιρτζίνια των ΗΠΑ κατηγορείται για την απόπειρα δολοφονίας της αδελφής του τον Ιούνιο του 2020.

Η Βάντα Πάλμερ, η οποία ξύπνησε από κώμα επείτα από δύο χρόνια, αναγνώρισε τον αδελφό της ως τον δράστη της άγριας επίθεσης που δέχτηκε τον Ιούνιο του 2020.

Η γυναίκα είχε βρεθεί από γείτονες αναίσθητη με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι στο σπίτι της, ενώ όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, βρήκαν την Πάλμερ πεσμένη στον καναπέ της, χωρίς να ανταποκρίνεται και σοβαρά τραυματισμένη.

Δεν θα στοιχημάτιζα ούτε δεκάρα για τη ζωή της εκείνο το πρωί, ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση. ανέφερε ο σερίφης Mellinger. Είχε ένα τεράστιο τραύμα στο κεφάλι, που θύμιζε χτύπημα με μαχαίρι ή τσεκούρι.

Τα δύο αδέλφια φαίνεται πως είχαν ένα «βίαιο ιστορικό», με τον Ντάνιελ Πάλμερ να θεωρείται ύποπτος από την πρώτη στιγμή της έρευνας.

Οι Άρχες ωστόσο δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν αρκετά στοιχεία για να του επισύρουν επίσημα κατηγορίες... μέχρι την πρόσφατη δήλωση του ίδιου του θύματος - που αναγνώρισε τον αδελφό της ως το άτομο που της επιτέθηκε.

Ο Ντάνιελ αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στο έγκλημα και είπε ότι δεν είχε πάει στο σπίτι της αδελφής του εκείνες τις μέρες, αλλά ένας μάρτυρας τον είδε στην μπροστινή πόρτα του σπιτιού της Βάντα τα μεσάνυχτα τη νύχτα που δέχτηκε την επίθεση.

Μέλη της κοινότητας και φίλοι έχουν μείνει άναυδοι από την αξιοσημείωτη τροπή της υπόθεσης. XX
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ