ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ε. Λιακούλη: "Άμεση στήριξη των βαμβακοπαραγωγών, απέναντι στα δυσθεώρητα εμπόδια"


Νέα κοινοβουλευτική παρέμβαση υπέρ του αγροτικού κόσμου, πραγματοποίησεη Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, εστιάζοντας αυτή τη φορά ειδικά στο αδιέξοδο των βαμβακοπαραγωγών του νομού Λάρισας.

Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: Αναγκαία η αναπροσαρμογή της ενίσχυσης στα κάστανα


«Αντιλαμβανόμενοι τη δυσχερή θέση των καστανοπαραγωγών της περιοχής, μετά τα πλήγματα που δέχθηκε η παραγωγή τους, μαζί με τους δημάρχους και εκπροσώπους των παραγωγών, εξηγήσαμε στην ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να υπάρξει αναπροσαρμογή προς τα πάνω του ύψους της ενίσχυσης των 150 ευρώ ανά στρέμμα στην καστανοκαλλιέργεια της Λάρισας.

Ρένα Καραλαριώτου: Σεβασμός κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας έμαθαν γράμματα


«Ο ρόλος του εκπαιδευτικού είναι πολύπλευρος. Ιδιαίτερα ο ρόλος του δασκάλου είναι σημαντικός, καθώς αυτός αναλαμβάνει τη μόρφωση των παιδιών που περνούν σε πρώιμη ηλικία το κατώφλι του σχολείου, έχοντας ως βασική αποστολή να μεταδώσει τις βασικές γνώσεις, αλλά και να σμιλέψει ψυχές και συνειδήσεις, διαμορφώνοντας ιδανικά τις αυριανές προσωπικότητες, που θα κάνουν το κόσμο μας καλύτερο.

Κέλλας με Σερέτη: Τον Ιούνιο η ΜΕΘ Παίδων στο ΠΓΝΛ - Στελέχωση Ογκολογικής και Παιδιατρικής στο ΓΝΛ


Συνάντηση εργασίας, με θέμα την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας (ΓΝΛ) με έμψυχο δυναμικό και τη δημιουργία ΜΕΘ Παίδων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας (ΠΓΝΛ), είχε ο ιατρός και αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, με τον διοικητή της 5 ης ΥΠΕ, Φώτη Σερέτη.

Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ “ΓΛΥΚΥΤΑΤΗ ΛΑΡΙΣΑ”: Ευγενής Άρχων της πόλης ο γλυκύτατος συλλέκτης Νίκος Παπαθεοδώρου


«Η πόλη του οφείλει ευγνωμοσύνη “τον έπαινο του Δήμου”, “τα δύσκολα και τ’ ανεκτίμητα Εύγε”». Τα παραπάνω δήλωσε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας δρ Μάξιμος Χαρακόπουλος για τον συλλέκτη κ. Νίκο Παπαθεοδώρου μετά την ξενάγηση στην έκθεσή του «Larissameadulcissima Γλυκυτάτη μου Λάρισα» στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα.

Η Ρένα Καραλαριώτου στο Μορφωτικό Σύλλογο Γαλήνης


«Ο ρόλος του κάθε Μορφωτικού Συλλόγου είναι ουσιαστικός και στηρίζεται στην εθελοντική προσπάθεια όλων των μελών του. Δίνουν ζωή στο τόπο μας, στα αγαπημένα μας χωριά. Συμβάλουν στην ανάπτυξη της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και στην προώθηση της κοινωνικής συνοχής» σημείωσε, μεταξύ άλλων, η Γενική Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας, κ.Ρένα Καραλαριώτου, από την ετήσια εκδήλωση του Μορφωτικού Συλλόγου Γαλήνης του δήμου Κιλελέρ.

Η ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΓΝΛ


«Αν θα μπορούσα να προτάξω ένα δίδαγμα που μας άφησε ως παρακαταθήκη η μεγάλη υγειονομική, παγκόσμια κρίση, της πανδημίας του κορωνοϊού που χτύπησε ολόκληρο τον πλανήτη αυτό είναι αναμφίβολα η ανάγκη να προχωρήσουμε με ακόμα γρηγορότερα βήματα στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη το δημόσιο σύστημα υγείας, στηρίζοντας αναμφίβολα τους ήρωες της πρώτης γραμμής, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Όλους αυτούς θα ήθελα προσωπικά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Κώστας Σκρέκας: Mε 34 νέα έργα αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών


Τριάντα τέσσερα έργα συνολικού προϋπολογισμού άνω των 160 εκατομμυρίων ευρώ εντάσσονται στη Δράση «Επεξεργασία και καθαρισμός αστικών λυμάτων, περιβαλλοντικά ευαίσθητων οικισμών και εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων σε επιλεγμένες πόλεις» του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Subscribe to this RSS feed

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ