Με Ρένα Καραλαριώτου η ΔΑΚΕ του ΓΝΛ

Με Ρένα Καραλαριώτου η ΔΑΚΕ του ΓΝΛ

Τη Γενική Γραμματέα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας, κ. Ρένα Καραλαριώτου, επισκέφθηκε στο γραφείο της το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΑΚΕ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

«Είχα την χαρά να υποδεχθώ στο γραφείο μου, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΑΚΕ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Οι εργαζόμενοι στο ΓΝΛ,με αυτοθυσία και υψηλή αίσθηση καθήκοντος, αποδεικνύουν καθημερινά, πως βάζουν πάνω απ’ όλα την αποστολή τους προς τον συνάνθρωπο.

Ευχήθηκα στα μέλη του νέου ΔΣ να έχουν μια καλή και δημιουργική θητεία προς όφελοςτων συναδέλφων τους και της τοπικήςκοινωνίας. Θα είμαι στο πλευρό τους σε ότι χρειαστεί».

Αυτά επεσήμανε η κ. Ρένα Καραλαριώτου, μετά την συνάντηση που είχε με την πρόεδρο κ. Βίκυ Γούλα, την αντιπρόεδρο κ. Ευθυμία Χύτα, την ταμία κ.Ευαγγελία Πράπακαι τα μέλη κ. Αικατερίνη Καραγιάννη και κ.Ευθυμία Μπέτση, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης που πραγματοποίησε το ΔΣ της ΔΑΚΕ ΓΝΛ.

Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε πολύ θερμό και φιλικό κλίμα,αντηλλάγησανευχές, συζητήθηκανθέματαπου άπτονται της λειτουργίας του ΓΝΛ, με τις δυο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για μετά τις γιορτές. XX
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ